Campings in Orsingen

Camping Orsingen

Tijdens een kampeervakantie op een camping in Orsingen Duitsland verblijft u in de buurt van de Bodensee. Dit meer leent zich uitstekend voor vele leuke watersportfaciliteiten voor iedereen. Er bevinden zich tal van strandjes waar u heerlijk kunt luieren terwijl uw kinderen zich opperbest vermaken in het zand en in het water. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om (zeil) bootjes te huren. Wandel vanaf uw camping in Orsingen naar het Bodenmeer en stap aan boord om een tochtje over het water te maken.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Orsingen bij Vacansoleil

Camping Ferienpark Orsingen

Orsingen - Bodensee - Duitsland

Mooi gelegen, splinternieuwe camping met leuke speelmogelijkheden voor kinderen. Aantrekkelijke omgeving dicht bij de Bodensee en de Rijn-watervallen van Schaffhausen.

In de omgeving van de camping in Orsingen kunt u mooie wandeltochten maken of een fiets huren voor een dagje fietsen met het hele gezin. Rondom het meer zijn vele routes die u meevoeren langs de meest mooie plekjes. Breng een bezoekje aan kasteel Laufen waar tevens het water van een 23 meter grote waterval over de volle breedte van de rivier naar beneden klettert. Het oude stadje Lindau dat zich op een eilandje bij de Duits/Oostenrijkse grens bevindt, is uw bezoek ook meer dan waard en kinderen zullen absoluut genieten van de geweldige dierentuin Affenberg als u op vakantie gaat naar een camping in Orsingen.