de-nsa.jpg

Campings in Nedersaksen

Camping Nedersaksen

Viert u graag vakantie temidden van een grote natuurlijke diversiteit? Dan is een camping in Nedersaksen echt iets voor u. Vanaf uw camping in dit gebied geniet u optimaal van een variatie aan landschappen.Van heide, dichte bossen en bergen tot aan zee, strand en meren; hier vindt u het allemaal. Fiets- en wandelliefhebbers kunnen in deze Duitse regio hun hart ophalen, maar ook liefhebbers van kuuroorden, watersporten en avontuur komen hier helemaal aan hun trekken. Alle verschillende regio’s waaruit Nedersaksen bestaat, hebben hun eigen bijzondere plekjes. Nieuwsgierig geworden? Boek uw camping in Nedersaksen dan snel bij Vacansoleil en ontdek het zelf.

Lees verder
Kies uit 4 campings in Nedersaksen bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Märchencamping

Stuhr / Bremen - Nedersaksen - Duitsland

Op maar 15 km van de oude Hanzestad Bremen met zijn historische centrum. Toch is er een landelijk sfeertje op deze kleine camping. Meertje, eigen zwembad, goed restaurant.

Camping Walkenried

Walkenried - Nedersaksen - Duitsland

Even helemaal tot rust komen in de natuur? Deze toplocatie voor wandelaars ligt in de Harz. Prachtige omgeving. Knusse camping met zwembad en restaurant. Historische stadjes en leuke uitstapjes voor kinderen.

Camping Wingst

Wingst - Nedersaksen - Duitsland

Bezoek het natuurreservaat naast de camping. Bossen, weilanden, kabbelende riviertjes: u vindt het hier allemaal. Op de camping zelf is overigens ook genoeg te doen. Zo kunt u er zwemmen, een boomklimparcours trotseren én naar de dierentuin gaan tegenover de camping!

Camping Elbtalaue

Bleckede - Nedersaksen - Duitsland

Rustige, zeer verzorgde camping in het groene rivierenlandschap van de Elbe. Wandelen, fietsen, varen. Oude stadjes bezoeken en naar grote rivierschepen staren.