ain-900x170.jpg

Campings Ain

Camping Ain

Als u naar de camping in Ain gaat, maak u dan maar klaar. U komt terecht in een regio vol natuur, cultuur en culinaire hoogstandjes. Deze aantrekkelijke groene regio in Frankrijk ligt tussen de rivier de Sâone, in het westen, en Jura en Zwitserland, in het oosten. Ain is prachtig! U treft er tal van Middeleeuwse plaatsjes, historische sites, een enorm gevarieerd landschap en een boeiende geschiedenis. De steden Lyon en Macon bezorgen u een geweldig dagje uit. Geneva en zijn meer liggen iets verder. Houdt u van wijn? Dan bent u hier in de hemel, met de vele wijngaarden in Macon, Bugey en Beaujolais om de hoek. Outdoor-avonturiers hebben ook de tijd van hun leven in deze regio. Wandel, fiets of zwem. Kortom: Ain biedt alle ingrediënten voor een perfecte vakantie met de familie op een camping in Frankrijk.

Lees verder
Kies uit 2 campings in Ain bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping La Plaine Tonique

Montrevel-en-Bresse - Ain - Frankrijk

De naam La Plaine Tonique staat voor dynamiek. En dat is niet voor niets. Door de ligging aan een groot meer is dit dé plek voor tal van watersporten. Maar er is ook een zwembadcomplex en een leuk animatieprogramma.

Camping Kanopee Village

Trevoux - Ain - Frankrijk

Rustige familiecamping aan de oevers van rivier de Saône. U ziet de rivierschepen voorbijtrekken. Waterpark met glijbanen direct naast de camping (gratis). Op loopafstand van het oude stadje Trevoux. Fijne omgeving voor het gezin.