Campings Clairvaux-les-Lacs

Camping Clairvaux-les-Lacs

Uw camping in Clairvaux-les-Lacs biedt alles wat u thuis niet heeft. Tientallen heldere meren, middelhoge bergen, donkergroene bossen en glooiende hellingen. De prachtige ongerepte natuur in de Jura staat garant voor de ultieme vakantie. De grote meren, zoals het Lac de Vouglans, zijn ideaal voor vele uurtjes zwemplezier, zandkastelen bouwen, waterfietsen en windsurfen. Het geheimzinnige woud staat garant voor vele wandel- en mountainbiketochten. Waar u ook van houdt, op een camping in Clairvaux-les-Lacs kan iedereen zijn favoriete bezigheid uitvoeren.

Lees verder
Kies uit 2 campings in Clairvaux-les-Lacs bij Vacansoleil

Camping Le Fayolan

Clairvaux-les-Lacs - Jura - Frankrijk

Grote, gezellige familiecamping aan het meer met een eigen strand en veel speel-en sportmogelijkheden voor jong en oud. Mooie omgeving voor interessante tochten.

Camping Le Grand Lac

Clairvaux-les-Lacs - Jura - Frankrijk

Fijne camping met zwembad/kinderbad en directe toegang tot het recreatiemeer in het merengebied van de Jura dat uitnodigt tot wandelen, fietsen en watersporten.

Vanaf de camping in Clairvaux-les-Lacs kunnen leuke uitstapjes worden gemaakt. Bezoek de indrukwekkende watervallen van Hérisson en ga mee op excursie naar Genève via een weg die u dwars door het spectaculaire Parc Naturel Régional du Haut-Jura voert. Het dorp Clairvaux zelf biedt ook één en al gezelligheid. De wekelijkse markt, de vele leuke winkeltjes en de geweldige gastronomische keuken, het zal u dan ook aan niets ontbreken tijdens een vakantie op een camping in Clairvaux-les-Lacs.