Campings Argelès-sur-Mer

Camping Argelès-sur-Mer

Vakantie vieren op een camping in Argelès-sur-Mer, aan de voet van het Albèresmassief in de streek Roussillon en de Languedoc, biedt een combinatie van zon, zee, cultuur en natuurschoon. In deze regio kunt u alle kanten op. Voor degene die de Middellandse Zee niet als enige bestemming voor ogen heeft, openbaart zich hier een uniek vakantieland, met zijn eigen zonnige charme. Door het harmonieuze berglandschap de Pyreneeën zijn verschillende wandel- fiets- mountainbike en ruiterroutes uitgezet. De karakteristieke dorpjes herbergen een schat aan traditioneel ambachtswerk. U ontdekt ze allemaal vanaf de camping in Argelès-sur-Mer.

Lees verder
Kies uit 9 campings in Argelès-sur-Mer bij Vacansoleil

Camping La Sirène

Argelès-sur-Mer - Languedoc-Roussillon - Frankrijk

Grote, internationale camping met veel luxe faciliteiten. Prachtig zwemparadijs en spetterend activiteitenprogramma voor jong en oud. Het strand ligt 1 kilometer verder.

Camping L'Hippocampe

Argelès-sur-Mer - Languedoc-Roussillon - Frankrijk

Prachtige, overzichtelijke camping met een mooi eigen zwembad en onbeperkt gratis toegang tot alle voorzieningen van camping La Sirène, de grote zustercamping aan de overzijde van de weg.

Camping La Chapelle

Argelès-sur-Mer - Languedoc-Roussillon - Frankrijk

Kleine camping dicht bij de winkels en het bruisende uitgaanscentrum van Argelès. Ook het strand is op loopafstand. Bezoek eens Collioure en het waterpretpark Aqualand.

Camping Le Bois de Valmarie

Argelès-sur-Mer - Languedoc-Roussillon - Frankrijk

Prachtig gelegen camping vlakbij het strand, met een speels aangelegd waterparadijs. Ideale plek voor gezinnen met kinderen. Het prima restaurant wordt warm aanbevolen.

Camping Les Marsouins

Argelès-sur-Mer - Languedoc-Roussillon - Frankrijk

Waterpret, glijbanen, palmbomen, gloednieuwe stacaravans en het strand op 800 meter. De zee ruist, het centrum van Argelès bruist. Op deze compleet gerenoveerde camping is la vie heel erg belle!

Vanaf de camping in Argelès-sur-Mer bent u snel op het weidse zandstrand en het helderblauwe zeewater. Het Albèresmassief torent hoog boven het strand uit en de kust is omgeven door een fraai dennenbos. De levendige promenade leent zich prima om lekker te slenteren. Er bevinden zich diverse winkeltjes en restaurantjes voor een hapje en een drankje. Dankzij de veelzijdigheid van het gebied is een verblijf op een camping in Argelès-sur-Mer geschikt voor vrijwel iedereen.