180110-Frankrijk-languecdoc-900x170.jpg

Campings Canet-en-Roussillon

Camping Canet-en-Roussillon

Wilt u vakantie vieren in het uiterste zuiden van Frankrijk, nabij de Spaanse grens? Kies dan voor een camping in Canet-en-Roussillon. De omgeving biedt voor ieder wat wils. Het dorp is aan de kust van de oostelijke Pyreneeën gelegen, ideaal dus voor het maken van mooie bergwandelingen en fietstochten. Daarnaast is Canet-en-Roussillon ook een geweldige vakantiebestemming om heerlijk te ontspannen in de zon. Met de Middellandse Zee binnen handbereik is er eveneens van alles te doen aan en in het water. Cultuurliefhebbers worden hier ook niet overgeslagen. Er bevinden zich vele historische stadjes in de buurt en ook de Spaanse grens is niet ver van uw camping in Canet-en-Roussillon. Deze inspirerende, verfrissende en aantrekkelijke vakantiebestemming in Frankrijk boekt u voordelig via Vacansoleil. Waar wacht u nog op!

Lees verder
Kies uit 2 campings in Canet-en-Roussillon bij Vacansoleil

Camping Les Peupliers

Canet-en-Roussillon - Languedoc-Roussillon - Frankrijk

Ideale plek voor een vakantie met kinderen. Prachtig zwembadcomplex, speeltuin en de veilige stranden van de Middellandse Zee op vijfhonderd meter. Puur genieten!

Camping Ma Prairie

Canet-en-Roussillon - Languedoc-Roussillon - Frankrijk

Dichtbij Perpignan en de leuke vissersplaatsjes langs de kust van de Roussillon. Mooie zwembaden, veel sportmogelijkheden, en een breed strand op drie kilometer.