Ga naar inhoud
Een vraag ? Mijn Favorieten

Camping Pyrénées-Atlantiques

Voer je verblijfsperiode in en kies uit 0 aanbiedingen
{{destination.text}}
Reizigers
{{calendarDateTitle[0]}} {{calendarDateTitle[1]}}
{{calendarDateTitle[0]}} {{calendarDateTitle[1]}}

Campings in de Pyrénées-Atlantiques

Op een camping in de Pyrénées-Atlantiques gaat u een unieke vakantie tegemoet. U kampeert in het hart van het authentieke Baskenland. Dat betekent kamperen in de ongerepte natuur, genieten van een aangenaam klimaat en een gastvrije bevolking. U kunt de prachtige Pyreneeën bewonderen en zwemmen in de heerlijke golven van de Atlantische Oceaan. Daarnaast kunt u kennis maken met de traditionele feesten van deze veelzijdige regio. De hele zomer lang delen dorpsbewoners en herders hun vakkundigheid en cultuur. Kortom, een vakantie in deze regio is een vakantie tussen de bergen en de zee, met veel verrassingen en tal van kleurrijke ontdekkingen. Bij Vacansoleil boekt u eenvoudig en snel uw camping in de Pyrénées-Atlantiques!

Eropuit vanaf de camping in de Pyrénées-Atlantiques

Vanaf uw camping in de Pyrénées-Atlantiques kunt u leuke uitstapjes maken. Bezoek bijvoorbeeld de stad Pau. Deze mooie stad bezit maar liefst 750 hectare groene parken. Tussen het slot en het Parc Beaumont loopt de bijna twee kilometerlange Boulevard des Pyrénées. Hier wordt u getrakteerd op een prachtig uitzicht op de Pyreneeën. Behalve Pau is de botanische tuin van Asson ook zeker de moeite waard. U kunt hier tal van uitheemse planten en diersoorten bewonderen. In de tuin bevindt zich namelijk ook een dierentuin met onder meer apen, kangoeroes en wolven. In het dorpje Bétharram liggen mooie druipsteengrotten. U maakt een tochtje met een boot en een treintje terwijl u geniet van de schitterende druipsteenformaties in mooi verlichte ruimtes. Absoluut een aanrader tijdens uw verblijf op een camping in de Pyrénées-Atlantiques.

Wondermooie natuur

De natuur rondom uw camping in de Pyrénées-Atlantiques is werkelijk wonderschoon te noemen. De streek is uitgerust met veel stromend water en is daarom voor liefhebbers van flora en fauna een waar paradijs. Als u over de bergweggetjes wandelt, passeert u altijd wel plekken met adembenemende vergezichten. Maar ook sfeervolle dorpjes liggen verscholen in de heuvels. De ongerepte, overweldigende natuur zal u verrassen. Het is absoluut de moeite waard op ontdekkingstocht te gaan, bijvoorbeeld over de uitgezette wandelpaden of tijdens een mountainbiketocht. De uitgestrekte wijnvelden, indrukwekkende bergtoppen, diepe valleien en spectaculaire watervallen mag u niet missen, want zij domineren de omgeving van uw camping in de Pyrénées-Atlantiques.


Activiteiten rondom de camping in de Pyrénées-Atlantiques

Behalve wandelen en fietsen vanaf uw camping in de Pyrénées-Atlantiques, kunt u in deze regio nog veel meer outdooractiviteiten ondernemen. Kanoën, raften, canyoning zijn enkele voorbeelden van andere sportieve mogelijkheden. Daarnaast kunt u één van de beroemdste badplaatsen ter wereld een bezoek brengen; Biarritz, gelegen aan de Golf van Biskaje in het uiterste zuidwesten van Frankrijk. Vanwege de sterke stroming en zeewind is deze badplaats voor surfers een waar surfparadijs. Maar ook het prachtige zandstrand biedt vertier voor jong en oud. En heeft u het even helemaal gehad met al die sportieve activiteiten? Rondom uw camping in de Pyrénées-Atlantique vindt u talrijke centra voor thalasso- en balneotherapie. Hier kunt u weer even heerlijk opladen. Een kampeervakantie op een camping in de Pyrénées-Atlantiques staat voor sportiviteit, ongerepte natuur, gezelligheid en ongekende verrassingen!

Bekijk ook onze andere campingopties in Frankrijk

Vacansoleil biedt meer dan 200 campings aan in Frankrijk. Het kan dus bijna niet dat er niks voor jou tussen zit. Bekijk het volledige aanbod de Campings in Frankrijkpagina.

Ons campingaanbod in Pyrénées-Atlantiques : de beste vakantieverblijven

Resultaten: 1 - 0 van 0 beschikbare aanbieding(en)
Chargement en cours
Chargement en cours