Campings in de Somme

Camping Somme

Boek een vakantie op een camping in de Somme en u gaat gegarandeerd een leuke en veelzijdige kampeervakantie tegemoet. De Somme behoort samen met Aisne en Oise tot de streek Picardië. Alle drie de departementen zijn vernoemd naar de rivier die door de regio stroomt. De rivier de Somme kronkelt door de streek en kent enkele zeer mooie plekjes. Zo bevindt er zich een prachtig natuurgebied met vogelreservaat op de plaats waar de Somme breed uitmondt in het kanaal. De Kanaalkust is uitgerust met meerdere zandstranden, zodat liefhebbers van zon, zee, strand en watersporten zich prima kunnen vermaken tijdens een vakantie op de camping in de Somme.

Lees verder
Kies uit 2 campings in Somme bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Le Domaine de Drancourt

Saint-Valery-sur-Somme - Somme - Frankrijk

Mooie camping op het terrein van een oud kasteel, dichtbij de Somme monding. Gemoedelijke sfeer en fijne zwembaden. Dineren kan op het landgoed.

Camping Le Rompval

Mers-les-Bains - Somme - Frankrijk

Zeer verzorgde, kleinschalige camping dichtbij stranden en hoge witte kliffen. Van oudsher bekende badplaatsen uit de Belle Époque met natuur, kastelen en vers zeebanket.

Maak een ritje vanaf uw camping in de Somme langs de vredige rivier en u zult veel overblijfselen uit de Eerste Wereldoorlog tegenkomen. De diverse monumenten worden door middel van een route met elkaar verbonden. Verder zijn een bezoekje aan de stad Abbeville en Amiens een leuk idee als uitstapje en is het archeologische park Samara een schot in de roos voor uw kinderen. Een verblijf op een camping in de Somme zal u absoluut niet teleurstellen.