Vacansoleil Logo
Campings in Griekenland

Camping Griekenland

 1. Alle campings
 2. Griekenland

De drie grootste troeven van vakantie vieren op een camping in Griekenland? Het kraakheldere water met zinderende (zand)stranden. De rijke geschiedenis, waar de imposante bouwwerken het resultaat van zijn. En de overheerlijke lokale keuken waar je maar al te graag je tanden in zet. Hier gaat je vakantiehart meteen sneller van kloppen, toch? Bekijk het volledige campingaanbod op deze pagina en boek je welverdiende vakantie op de camping in Griekenland.

Lees verder

Sorry, wij hebben geen vakanties gevonden. Wijzig alstublieft uw keuzes en probeer het nog eens.

  Camping in Griekenland als uitvalsbasis

  Vanaf je

  , tipi of staanplaats op de camping in Griekenland, ligt de Griekse wereld aan je voeten. Woon een voorstelling bij in een indrukwekkend amfitheater, bezoek de oude Griekse stad Olympia of ga op ontdekkingstocht en leg je strandlaken neer bij de idyllische baaien en op de uitgestrekte stranden. Deze activiteiten én meer kunnen zomaar onderdeel vormen van je vakantieplanning als je vakantie viert op een camping in Griekenland.

  Kies uit campings aan de zee in Griekenland

  Zie je het al voor je? Na een heerlijk ontbijt op de camping wandel je met je badlaken naar het zwembad, mét uitzicht op het Griekse berglandschap. Je neemt snel een verkoelende duik, voordat je een ligbed met parasol opzoekt bij het strand. De kids trekken ondertussen de waterschoentjes aan. En dan… Dan is het de hoogste tijd om lekker te spetteren in zee! De campings in Griekeland zijn gelegen pal aan of vlak bij het water, waardoor er pret in overvloed is. Kies er bijvoorbeeld voor om je volgende vakantie te vieren op:

  Ontdek de hagelwitte stranden en de azuurblauwe zee

  Denk je aan Griekenland, dan denk je aan de spierwitte huisjes die prachtig afsteken tegen de azuurblauwe zee. Ook leuk: verken de stranden en het kristalheldere water in de regio. Hier ontdek je al het moois dat de Griekse kust je te bieden heeft. Hier en daar siert het berglandschap van het Griekse vasteland of van de vele eilanden aan de horizon. Terwijl de Griekse zon je huid een zongebruinde gloed geeft, zorgt het zeebriesje voor een natuurlijke verkoeling. Bouw een zandkasteel of ga het water op en verken al duikend of snorkelend de onderwaterwereld.

  Smul van lokale specialiteiten, op of vlak bij de camping in Griekenland

  Griekenland staat bekend om de overheerlijke keuken. De menukaarten van de restaurants op of nabij de campings in Griekenland zijn uiteraard rijkelijk vertegenwoordigd met gerechten uit de regio. Smul van tzatziki, feta, moussaka of bestel een lichte en overheerlijke Griekse salade tijdens de warmste dagen van het jaar. De kers op de taart? Sluit ieder diner af met mierzoete baklava, melktaart of loukoumades - Griekse oliebollen. Ja, je leest het goed. Culinaire liefhebbers zijn hier helemaal in hun nopjes.

  Stap terug in de tijd en maak kennis met de magische Griekse geschiedenis

  En overdag? Dan leent de camping zich perfect om te starten aan een leuk dagje uit. Je maakt in de regio van de camping in Griekenland kennis met de bijzondere geschiedenis. Niet alleen is het land de bakermat van de Olympische Spelen. Op ieder Grieks eiland en in alle provincies op het vasteland zijn overblijfselen terug te zien van oudere beschavingen.