hu.jpg

Campings in Hongarije

Camping Hongarije

Op uw camping in Hongarije bent u altijd dicht bij de toppers van dit vakantieland. Namelijk: Boedapest en het Balatonmeer. Dit zijn tevens de mooiste regio’s van Hongarije, want hier treft u het meeste groen, mooie heuvels én genoeg vertier op het water en in de stad. Rondom het Balatonmeer is het heerlijk toeven in de zon, terwijl waterratjes in het azuurblauwe water plonsen. Boedapest? Dat is de hoofdstad van Hongarije. Daar bruist het, terwijl u hier ook geniet van rust en natuur aan de rivier de Donau.

Lees verder
Kies uit 3 campings in Hongarije bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Pelso

Alsóörs - Balatonmeer - Hongarije

Kindvriendelijk terrein aan de noordoever van het Balatonmeer. Gezellige ligweide met glijbaan die direct in het meer uitkomt. Camping met veel amusement voor jong en oud.

Camping Füred

Balatonfüred - Balatonmeer - Hongarije

Grote camping met grootse faciliteiten. Diverse bars en restaurants, allerlei sporttoernooien en een grote waterglijbaan tot in het meer. Probeer eens de waterski-automaat.

Camping Éden

Neszmély - Donau Vallei - Hongarije

Gezellige camping onder enthousiaste leiding aan de Donau op 85 kilometer van de hoofdstad Budapest. Mooi wandelgebied, en een prima eigen specialiteitenrestaurant.