Campings Caorle

Camping Caorle

Op een camping in Caorle Italië ontdekt u wat de definitie is van een perfecte vakantie. In het dorp Caorle en net daarbuiten zijn diverse campings gelegen. Een voorbeeld hiervan is camping Pra delle Torri, een prachtig groen vakantiedorp dat heerlijk aan de Adriatische Zee is gelegen. Op de camping zelf bevindt zich een 4000m² groot waterparadijs. Uw kinderen zullen zich hier geen minuut vervelen en kunnen zich helemaal uitleven in dit spetterende waterpark. Natuurlijk ook zeer geschikt voor (jong) volwassenen. Deze camping in Caorle is niet voor niets bijzonder geliefd.

Lees verder
Kies uit 3 campings in Caorle bij Vacansoleil

Camping Laguna Village

Caorle - Adriatische Kust - Italië

Mooi complex midden in het bos en niet ver van een natuurreservaat, op loopafstand van de zandstranden. Recent gerenoveerde faciliteiten, waaronder grote, speelse zwembaden.

Camping San Francesco

Caorle - Adriatische Kust - Italië

Grote camping met leuke zwembaden, glijbanen en een uitgebreid pakket aan animatie met de nadruk op watersport. Uitrusten kan op het grote zandstrand naast de camping.

Camping Pra' delle Torri

Caorle - Adriatische Kust - Italië

Uitgestrekt vakantiepark met een enorme keuze aan activiteiten. Groot waterpark waar jong en oud zich helemaal kan uitleven. Vergeet niet om ook het leuke Caorle te bezoeken.

Ook op camping Laguna Village geniet u van zon, zee, natuur en vele sportmogelijkheden. Ontwaak met een fris zeebriesje en geniet dagelijks van de mooie zonsopgang. Wilt u leren duiken of surfen? Dan zit u helemaal goed op recreatiepark San Francesco, tevens een camping in Caorle. U kunt hier eveneens met volle teugen smullen van streekeigen, traditionele gerechten. In de omgeving van de campings is veel te zien en te ontdekken. Het romantische Venetië ligt op slechts 50 kilometer afstand. Verblijft u op een camping in Caorle dan mag dit ritje niet ontbreken op uw lijstje 'to do'.