it-gar.jpg

Campings Peschiera del Garda

Camping Peschiera del Garda

In de provincie van Verona ligt aan de zuidkant van het Gardameer het populaire, levendige stadje Peschiera del Garda. Boekt u een vakantie op een camping in Peschiera del Garda, dan gaat u gegarandeerd een geweldige tijd tegemoet. Het stadje is uitgerust met een gezellig centrum dat vol staat met romantische doorkijkjes, veel bloemen, pleinen, winkeltjes, terrasjes en restaurants. De stad is een belangrijke havenstad. Er is zodoende altijd veel te zien en te beleven. Bovendien liggen steden als het sfeervolle Venetië en het beroemde Verona niet ver verwijderd van uw camping in Peschiera del Garda.

Lees verder
Kies uit 3 campings in Peschiera del Garda bij Vacansoleil

Camping Bella Italia

Peschiera del Garda - Gardameer - Italië

Groot terrein met veel luxe faciliteiten, waaronder wel 5 (!) zwembaden, een jacuzzi en waterglijbanen. Sirmione en Gardaland zijn dichtbij, maar ook de operastad Verona.

Camping Del Garda Village and Camping

Peschiera del Garda - Gardameer - Italië

Zeer verzorgde camping dicht bij het Gardameer. Nog meer waterplezier in de eigen zwembaden. Trakteer de kinderen eens op het nabijgelegen pretpark Gardaland.

Camping Campeggio Del Garda

Peschiera del Garda - Gardameer - Italië

Deze heerlijke familiecamping heeft een unieke ligging: direct aan het Gardameer met al haar watersport mogelijkheden. Geniet van de nieuwe voorzieningen op de camping en de prachtige omgeving.