Campings Peschiera del Garda

Camping Peschiera del Garda

In de provincie van Verona ligt aan de zuidkant van het Gardameer het populaire, levendige stadje Peschiera del Garda. Boekt u een vakantie op een camping in Peschiera del Garda, dan gaat u gegarandeerd een geweldige tijd tegemoet. Het stadje is uitgerust met een gezellig centrum dat vol staat met romantische doorkijkjes, veel bloemen, pleinen, winkeltjes, terrasjes en restaurants. De stad is een belangrijke havenstad. Er is zodoende altijd veel te zien en te beleven. Bovendien liggen steden als het sfeervolle Venetië en het beroemde Verona niet ver verwijderd van uw camping in Peschiera del Garda.

Lees verder
Kies uit 2 campings in Peschiera del Garda bij Vacansoleil

Camping Bella Italia

Peschiera del Garda - Gardameer - Italië

Grote camping met uitstekende faciliteiten, 5 zwembaden, een jacuzzi en waterglijbanen. Sirmione, Gardaland en operastad Verona liggen super dichtbij.

Camping Del Garda Village and Camping

Peschiera del Garda - Gardameer - Italië

Zeer verzorgde camping dicht bij het Gardameer. Nog meer waterplezier in de eigen zwembaden. Trakteer de kinderen eens op het nabijgelegen pretpark Gardaland.

In de nabijheid van de campings in Peschiera del Garda is het attractiepark Gardaland gelegen. Hier beleeft u met het hele gezin plezier, spanning en avontuur. Het waterpark Cavour, dat garant staat voor urenlang waterpret, bevindt zich tevens in de buurt van de badplaats. Het Gardameer leent zich uiteraard eveneens prima voor talrijke wateractiviteiten en de meeste campings zijn gelegen aan het grootste meer van Italië. Campings als Del Garda, San Benedetto en Bella Italia zijn hier enkele voorbeelden van. Op zoek naar een super vakantie voor het hele gezin? Met een camping in Peschiera del Garda hebt u deze gevonden!