Campings San Felice del Benaco

Camping San Felice del Benaco

Op een camping in San Felice del Benaco gaat u gegarandeerd een heerlijke vakantie tegemoet. In deze Italiaanse regio is van alles te doen, te zien en te beleven. Genieten van de prachtige natuur, sportief eropuit trekken of tot rust komen aan het water, het kan hier allemaal. Bezoek de gezellige weekmarkt in Desenzano of het wereldberoemde Verona. Trakteer uw kinderen tijdens uw verblijf op de camping in San Felice del Benaco op een flink portie plezier bij het water- speel- en avonturenpark Gardaland.

Lees verder
Kies uit 2 campings in San Felice del Benaco bij Vacansoleil

 

De omgeving van de camping in San Felice del Benaco biedt voor alle leeftijden vele mogelijkheden. U kunt naar hartenlust fietsen en wandelen in de prachtige bergen rondom het meer of een boottocht maken op het meer. Het diepblauwe water van het Gardameer biedt volop watersportfaciliteiten. Proef de typisch Italiaanse sfeer in pittoreske plaatsjes in de buurt, zoals het gezellige Salò of geniet tussen de cipressen en palmen van prachtige uitzichten over het meer. Op een camping in San Felice del Benaco gaat u onvergetelijke momenten beleven.

Camping Eden

San Felice del Benaco - Gardameer - Italië

Aantrekkelijke camping met een knus privé strand, zwembaden en een mooi uitzicht over het Gardameer. Maak eens een boottochtje of bezoek de stad Brescia of het gezellige Saló.