it-lam.jpg

Campings aan het Lago Maggiore

Camping Lago Maggiore

Een vakantie op een camping aan het Lago Maggiore, het tweede grootste meer van Italië, biedt zo ongeveer alles van een droomvakantie. Zwemmen, zonnen, zeilen, windsurfen, vissen en duiken dankzij de uitstekende waterkwaliteit. De omgeving rondom het prachtige meer kent een afwisselend landschap van mooie stranden en aantrekkelijke bergen. Het biedt alle ruimte voor klim- wandel- en mountainbikeliefhebbers. In de nabijheid van het meer bevinden zich tevens diverse mooie steden. Op een camping aan het Lago Maggiore geniet u zodoende van het beste van twee werelden. Bij Vacansoleil vindt u de mooiste kampeerlocaties van dit stukje Italië.

Lees verder
Kies uit 5 campings in Lago Maggiore bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Lago Maggiore

Dormelletto - Lago Maggiore - Italië

Een van de mooiste campings aan het Lago Maggiore. Uitstekende keus voor families met grote én kleine kinderen, met een zonneweide en veilig strand. Mooi zwembad, leuke animatie.

Camping Valle Romantica

Cannobio - Lago Maggiore - Italië

Een botanisch campingparadijsje op loopafstand van het meer en op 5 km van de Zwitserse grens. Geniet van een hapje en een drankje in het authentieke restaurant of in de Osteria!

Camping Continental Camping Village

Fondotoce di Verbania - Lago Maggiore - Italië

Aan het schone, ondiepe meer van Mergozzo, dicht bij het Lago Maggiore. Met een strandje waar kinderen veilig kunnen spelen. Volop waterpret en entertainment. Prachtige omgeving. In de verte glinstert sneeuw op de bergen.

Camping Isolino

Fondotoce di Verbania - Lago Maggiore - Italië

Grote, comfortabele camping direct aan het Lago Maggiore. Mooi zwembad langs het meer en een prachtig uitzicht. Maak eens een boottochtje naar één van de eilandjes.