it-rom.jpg

Campings in Rome

Camping Rome

Wanneer u vakantie gaat vieren op een camping nabij Rome in de streek Lazio, dan kunt u gerust een paar dagen uittrekken om alles te bewonderen wat deze fantastische hoofdstad van Italië te bieden heeft. Maar de omgeving van Rome heeft nog zoveel meer moois wat u zeker niet mag missen tijdens uw verblijf in deze streek. Een combinatie van een schitterend binnenland vol cultuur en prachtige landschappen, mooie meren, stranden, vele (sport)activiteiten en het milde klimaat maken van deze regio een zeer aantrekkelijke vakantiebestemming. Boekt u via Vacansoleil een camping nabij Rome in Lazio, dan kunt u gegarandeerd een heerlijke vakantie tegemoet zien.

Lees verder
Kies uit 6 campings in Rome/Lazio bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Fabulous

Rome - Rome/Lazio - Italië

Prima combinatie: luxe faciliteiten op de camping (zwembaden, restaurants, animatie) en de schoonheden van een van de mooiste wereldsteden vlakbij. Rome moet je beleven!

Camping I Pini Family Park

Fiano Romano - Rome/Lazio - Italië

Zeer fraaie camping met comfortabele gezinsfaciliteiten in een rustig dal op 30 km van Rome. Prima openbaar vervoer naar de stad, en goed bereikbaar vanaf de vliegvelden.

Camping Settebello

Salto di Fondi - Rome/Lazio - Italië

Rome of Napels? Het kan allebei vanaf deze schaduwrijke camping aan de baai van Gaeta. Via een tunnel onder de kustweg komt u bij het strand waar uw ligstoel al klaarstaat.

Camping Roma Camping Village

Rome - Rome/Lazio - Italië

Dé dichtstbijzijnde camping voor een bezoek aan Rome. Binnen 15 minuten met de shuttlebus staat u al in het centrum! Lekker eten? Daarvoor zit u hier eveneens perfect. De wijk Trastevere met sfeervolle restaurants en bars ligt namelijk erg dichtbij.

Camping Roma Capitol

Rome - Rome/Lazio - Italië

Dé camping voor de traditionele kampeerder met eigen caravan of tent. Geniet in de buitenlucht en wandel naar het Ostia-strand, 3 kilometer verderop. Rome ligt op 30 kilometer, én in de buurt treft u 5 leuke themaparken!