it-sar.jpg

Campings op Sardinië

Camping Sardinië

Een eiland is een mooie bestemming voor een kampeervakantie. Vakantie vieren op een camping op Sardinië zal ongetwijfeld smaken naar meer. Dit mooie Italiaanse eiland in de Middellandse Zee kent een mediterraan subtropisch klimaat en heeft een heel eigen karakter. U zult weinig van het vaste land herkennen, want veel is anders. Zowel de geuren en kleuren alsook de cultuur en taal. Campings op het eiland Sardinië zijn een perfecte start voor een ontdekkingstocht over het eigenzinnige eiland.

Lees verder
Kies uit 4 campings in Sardinië bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping La Foce

Valledoria - Sardinië - Italië

Uitstekende plek om de prachtige natuur van het eiland Sardinië te verkennen. Uitrusten kan in het mooie zwembad van de camping en op het zandstrand van de schitterende baai.

Camping Bella Sardinia

Torre del Pozzo / Cuglieri - Sardinië - Italië

Prachtig gelegen camping met luxe faciliteiten en grenzend aan een groot zandstrand. Achter de camping is een natuurgebied met een mooi bos. Bezoek ook de hoofdstad Cagliari.

Camping Tonnara

Sant'Antioco - Sardinië - Italië

Gemoedelijke camping op een klein, sfeervol eiland dat via een weg is verbonden met de zuidwestpunt van Sardinië. Mooi uitzicht, zandstrand, tropische baaien, kristalhelder water.

Camping Laguna Blu

Alghero - Sardinië - Italië

Een rustige camping aan de Noordwestkust van Sardinië. Het strand en de diepblauwe zee liggen op loopafstand. Op de camping zelf geniet u van de animatie, het duikcentrum en de pizzeria. Een parel van een camping in een interessante omgeving.