Campings Siena

Camping Siena

Verblijft u op een camping nabij Siena, dan verblijft u in één van de bekendste steden van het prachtige Toscane. Siena is een geweldige stad waar cultuurliefhebbers urenlang rond kunnen slenteren. De schitterende historische gebouwen uit de renaissance, de unieke kunstschatten en de spectaculaire Palio paardenrace op het Piazza del Campo, de stad is er wereldberoemd om geworden. Dit mag u niet missen tijdens uw vakantie op een camping nabij Siena.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Siena bij Vacansoleil

Camping Siena Colleverde

Siena - Toscane - Italië

Vanaf een heuvel dicht bij het historische centrum heeft u een mooi uitzicht op één van de mooiste Toscaanse steden. Twee keer per jaar is er de Palio - de beroemde paardenrace van Siena.

Uw camping in Siena is gelegen in het midden van Toscane. Dit betekent dat u verblijft midden in de schitterende natuur. Ontdek het bosrijke heuvelgebied te voet of per fiets, neem een kijkje bij één van de vele natuurparken of in steden als Florence, San Gimignano en Arezzo. Vergeet daarbij niet de verfijnde Toscaanse keuken te proeven. De kuststreek is uitgerust met prachtige stranden. Een dagje strand kunt u dan ook prima combineren met een dagje cultuur- en of natuur snuiven. Vakantie vieren op een camping in Siena wordt ongetwijfeld een geweldige ervaring.