Campings Talamone

Camping Talamone

Een kampeervakantie op een camping in Talamone biedt alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie. De schitterende omgeving van Talamone is uitermate geschikt voor iedereen die van sporten en de natuur houdt. Van trekking, mountainbiken en paardrijden tot zeilen, duiken en zwemmen, hier gebeurt het allemaal. Diverse campings in deze regio zijn uitgerust met knusse privéstrandjes, maar ook de prachtige witte stranden bij Vada zijn vanaf uw camping in Talamone gemakkelijk te bereiken.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Talamone bij Vacansoleil

Camping Talamone

Talamone - Toscane - Italië

Verrassende camping met veel groen, waar speels van het hoogteverschil gebruik is gemaakt. Leuke stadjes in de omgeving, en zowel Siena als Rome liggen op een paar uurtjes rijden.

Vanaf de camping in Talamone wandelt u gemoedelijk het pittoreske vissersdorp binnen. Hier vindt u leuke winkeltjes en heerlijke eettentjes waar u nog echte Italiaanse gerechten kunt eten. De kleine haven van Talamone kent ook veel gezelligheid en biedt een mooi panoramisch uitzicht over de zee. En wanneer u hier 's avonds rondloopt, loopt u de kans getrakteerd te worden op een prachtige zonsondergang. Aan de rand van het dorp ligt natuurpark Maremma en wie graag wil relaxen in een hete zwavelbron bezoekt de warmtebronnen van Saturnia. Wilt u dit alles ervaren? Op een camping in Talamone geniet u van het typische Italiaanse leven.