Campings Porec

Camping Porec

Wie een mooie en gevarieerde vakantieplek in Kroatië zoekt, vind dat zeker op een camping in Porec. Deze stad aan de westkust van Istrië is een zeer populaire bestemming aan de Kroatische kust met diverse campings in de buurt. De gezellige drukte, het historische centrum, de mooie boulevard en de geweldige ligging aan de Adriatische Zee, in combinatie met de talloze activiteiten die georganiseerd worden, maakt van deze stad een geliefde toeristische trekpleister. Kamperen op een camping in Porec heeft een enorme aantrekkingskracht op veel liefhebbers van Kroatië.

Lees verder
Kies uit 3 campings in Poreč bij Vacansoleil

Camping Bijela Uvala

Poreč - Istrië - Kroatië

Camping Bijela Uvala is een populaire camping met luxe voorzieningen die zeer in trek is bij families. Naast de mooie zwembaden is er ook nog het strand met een heldere Adriatische zee die uitnodigt tot duiken.

Camping Lanterna Premium Resort

Poreč - Istrië - Kroatië

Wie camping Lanterna Premium Resort zegt, zegt waterpret. Het nieuwe aquapark is fantastisch. Grote, levendige familiecamping. Door de ruime opzet niet massaal. Naar het strand? U bent er al!

Camping Santa Marina Boutique

Poreč - Istrië - Kroatië

Het 5 sterrenparadijs van Istrië! Helemaal nieuw. Glamping? Dat is hier de standaard. De locatie? Rustig en op loopafstand van de zee. In de buurt: Poreč en Novigrad. En… de camping is kidsproof!

Vakantievieren op een camping in Porec is echter meer dan zon, zee en de levendige boulevard. De stad is bijna 2000 jaar oud en dat is goed terug te zien in het prachtig onderhouden historische centrum. Een deel van stadsmuren en torens zijn bewaard gebleven en galerieën en musea zijn te vinden in de verschillende stadspaleizen. In de stad is veel te zien en te beleven. Van klassieke concerten en jazz in de tuin tot aan Street art en de vele sportieve activiteiten. Vervelen is er niet bij wanneer u met het hele gezin een vakantie boekt op een camping in Porec.