Campings Rovinj

Camping Rovinj

Profiteer tijdens een kampeervakantie op een camping in Rovinj van al het moois dat de groene, betoverende kust van westelijk Istrië te bieden heeft. Camping Polari beschikt over zowel kampeerplekken direct aan de zee in een baai, als plaatsen op het glooiende gedeelte te midden van de dennenbossen. U kiest hier uw eigen lievelingsplekje en geniet daarnaast van talrijke faciliteiten en activiteiten op en rondom de camping in Rovinj. Een duik nemen in het aangename zoetwater zwembad of toch liever dobberen op de golven van de schone, kristalheldere én met de Blauwe Vlag gemarkeerde Adriatische Zee, u hebt het voor het uitkiezen. Vissen, zeilen, duiken, wat u maar wilt.

Lees verder
Kies uit 4 campings in Rovinj bij Vacansoleil

 

Uit eten kan op camping Polari zelf, maar het oude stadscentrum van Rovinj is eveneens een zeer aantrekkelijke locatie. Het stadje presenteert met trots haar weelderige natuurpracht en rijke cultuur. Ook ontbreekt het niet aan gezelligheid tijdens de vele zwoele zomeravonden. Rovinj heeft een volle agenda wat betreft evenementen. Van het Summer Salsa festival en het Kultfest tot aan de Photodays en de Nacht van Rovinj. Daarnaast kent de stad een rijk nachtleven. Laat u omringen door de schoonheid, de adrenaline en geniet van uw vakantie op camping Polari, dé camping van Rovinj.

Camping Polari

Rovinj - Istrië - Kroatië

Polari, aan een zeebaai, is een grote gezinscamping met een rijk aanbod aan sport, spel, ontspanning en entertainment. Op een paar minuten fietsen van het betoverende Rovinj.

Camping Vestar

Rovinj - Istrië - Kroatië

Een fijne familiecamping aan een juweel van een baai, vijf kilometer van het historische centrum van Rovinj. Privéstrand, zwembad, restaurants voor fijnproevers. Zwemmen en watersporten is hier bezigheid nummer één, lekker luieren volgt direct op nummer twee.

Camping Amarin

Rovinj - Istrië - Kroatië

Droom weg bij het uitzicht op zee vanaf het zwembad en restaurant. Leun achterover bij alle animatie. En profiteer van die ideale locatie direct aan zee en héél dicht bij Rovinj.