hr-ist.jpg

Campings Rovinj

Camping Rovinj

Profiteer tijdens een kampeervakantie op een camping in Rovinj van al het moois dat de groene, betoverende kust van westelijk Istrië te bieden heeft. Camping Polari beschikt over zowel kampeerplekken direct aan de zee in een baai, als plaatsen op het glooiende gedeelte te midden van de dennenbossen. U kiest hier uw eigen lievelingsplekje en geniet daarnaast van talrijke faciliteiten en activiteiten op en rondom de camping in Rovinj. Een duik nemen in het aangename zoetwater zwembad of toch liever dobberen op de golven van de schone, kristalheldere én met de Blauwe Vlag gemarkeerde Adriatische Zee, u hebt het voor het uitkiezen. Vissen, zeilen, duiken, wat u maar wilt.

Lees verder
Kies uit 4 campings in Rovinj bij Vacansoleil

Camping Polari

Rovinj - Istrië - Kroatië

Polari, aan een zeebaai, is een grote gezinscamping met een rijk aanbod aan sport, spel, ontspanning en entertainment. Op een paar minuten fietsen van het betoverende Rovinj.

Camping Vestar

Rovinj - Istrië - Kroatië

Een fijne familiecamping aan een juweel van een baai, vijf kilometer van het historische centrum van Rovinj. Privéstrand, zwembad, restaurants voor fijnproevers. Zwemmen en watersporten is hier bezigheid nummer één, lekker luieren volgt direct op nummer twee.

Camping Val Saline

Rovinj - Istrië - Kroatië

Langgerekte strandcamping aan de baai van Val Saline. U wilt direct de zee induiken … het water is kraakhelder. Slecht vijf kilometer van Rovinj. Stukje fietsen en een ijsje eten?