Campings Maurik

Camping Maurik

Op de camping in Maurik kampeert u aan het water. Maurik ligt namelijk direct aan de Nederrijn, in de Betuwe in Gelderland. Bij uw ontbijt kijkt u uit over de rivier en bedenkt u wat u gaat doen. Wordt het vandaag waterfietsen, banaanvaren, waterskiën, zeilen of vissen? Alles is mogelijk. En op uw camping in Maurik? Daar vindt u nog meer waterpret! Zwemmen is hier een feest en kids spetteren erop los in waterspeeltuin Aquatura. Ook ‘ter land’ beleeft u allerlei avonturen. Ponyrijden, klimmen, loungen en lekker eten. Gelderland ontdekken? Op naar de omgeving van Maurik!

Lees verder
Kies uit 1 camping in Maurik bij Vacansoleil

Camping Vakantiepark Eiland van Maurik

Maurik - Gelderland - Nederland

Hier draait het allemaal om waterpret! De camping ligt direct aan een groot recreatiemeer met tal van leuke watersporten. De stacaravans en de tenten zijn extra luxe. Een paradijs in eigen land!

De omgeving van Maurik

Vanuit uw camping in Maurik maakt u geweldige dagtochtjes. Allereerst is de omgeving perfect voor korte en lange wandel- en fietstochten. U komt er langs tal van uitgestrekte weiden en fruitgaarden. Willen uw kids actie, avontuur of dieren zien en aaien? Ook hiervoor is de ligging van uw camping in Maurik ideaal. U bent zo in een pretpark. Kies uit Walibi Holland, Burgers’ Zoo én het Dolfinarium!