Campings in Limburg (NL)

Camping Limburg

Dwaal door het groene heuvellandschap rondom uw camping in Limburg. Bezoek de gezellige dorpen én de grote winkelsteden. Snuif de Limburgse cultuur. Proef een stukje Limburgse vlaai. En haal uw hart op in de natuur: in de Groote Peel, Nationaal Park De Maasduinen óf Nationaal Park De Meinweg. Zin in een uitje? Genoeg keuze hier in het zuiden van Nederland!

Ga zwemmen, zonnebaden of een watersport beoefenen bij de Maasplassen. Bezoek het Maastricht, Weert, Venlo, Valkenburg of Roermond. Maak een onvergetelijke dag mee bij het Drielandenpunt in Vaals met uitkijkpunt, gratis speeltuin, picknickweide en groot labyrint. Aai dieren in GaiaZOO in Kerkrade. Of stap met z’n allen in de achtbaan in attractiepark Toverland in Sevenum. Mmm… op uw camping in Limburg vermaakt iedereen zich wel. Met en zonder kids.

Lees verder
Kies uit 6 campings in Limburg (NL) bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping De Schatberg

Sevenum - Limburg (NL) - Nederland

Gezellige familiecamping als onderdeel van een gigantisch recreatiecomplex. Diverse vijvers, zwembaden binnen en buiten, en een groot faciliteitencentrum met tal van top attracties.

Camping De Heldense Bossen

Helden - Limburg (NL) - Nederland

Midden in de bossen van Noord-Limburg, even onder het gezellige Venlo. Groots aanbod voor gezinnen met kinderen tot een jaar of 14. Veel gezins-attracties, ook in de omgeving.

Camping De Leistert

Roggel - Limburg (NL) - Nederland

Groot complex met een enorm aanbod aan vakantieplezier. Zwembaden binnen en buiten, strand met speel- en roeivijver en een grote speeltuin. En Toverland ligt ook dichtbij!

Camping Roland

Afferden - Limburg (NL) - Nederland

Fraai gelegen familiecamping midden in de natuur van het Nationale Park Maasduinen. Mooi zwembad met glijbaan, veel sportief vermaak en leuke animatie voor jong en oud.

Camping Panorama Camping Gulperberg

Gulpen - Limburg (NL) - Nederland

Op een heuvel boven het dorp Gulpen, met een fraai uitzicht over het Limburgse landschap. Vriendelijke, sfeervolle familiecamping. Pak eens een terrasje in Maastricht.

Familiecampings Limburg, dicht bij het water

Iedereen op de camping in Limburg gaat naar één centraal punt om watersporten te beoefenen. De Maasplassen! Dit watergebied vindt u direct naast de winkelstad Roermond. Zwemmen, surfen, duiken, zeilen, roeien, kanoën, waterskiën, flyboarden en wakeboarden. Het kan er allemaal. Heeft u meer zin om ontspannen te liggen zonnebaden aan de kant? Kies uit de strandjes bij dit water óf settel u knus bij een hippe loungeclub. Voor wie zijn eigen boot heeft… ga eens varend op vakantie naar de camping in Limburg! Meer aan in een van de haventjes. En geniet van uw vakantie in eigen land. Heeft u een visvergunning? Dan kunt u hier ook zelf vis vangen om op uw camping op de barbecue te leggen. Een lekker forelletje, bijvoorbeeld.

Natuurparken & leuke speelbossen

Rondom uw camping in Limburg liggen diverse natuurparken en leuke speelbossen. U kunt er dus genoeg outdooractiviteiten beleven. Stap op de fiets of mountainbike. Of trek uw wandelschoenen aan voor een stevig tochtje door het Limburgse land. Drie aanraders: Nationaal Park De Groote Peel, Nationaal Park De Maasduinen en Nationaal Park De Meinweg. Ook in de Limburgse bossen is het fijn wandelen. Bovendien treft u in het bos van Weert een grote speeltuin, een zwemvijver met strandje, een klimbos, een zintuigenpark én een kinderboerderij. Wilt u nog meer klimplezier? In Tegelen, bij Venlo, kunt u ook met het hele gezin gaan klimmen in Fun Forest. Kortom: zelfs buiten uw camping in Limburg geniet u van het echte buitenleven.

Steden bezoeken vanaf uw camping in Limburg

In de buurt van uw camping in Limburg vindt u meerdere boeiende steden voor een dagje uit. In Valkenburg heeft u de keuze: bezichtig de kasteelruïne met de fluweelengrot, óf bezoek de mergelgrotten en waag u aan grotbiken of een grotsurvival. Neem overigens kleintjes mee naar het Sprookjesbos van Valkenburg. En maak ook zeker een ritje met de kabelbaan of op de rodelbaan voor u terugkeert naar uw camping in Limburg. Zin in een dagje moderne kunst kijken? Dan moet u in Venlo wezen, in het Museum van Bommel van Dam. Voor een relaxed dagje, waarbij u over de Maas vaart en leert over Limburgse bieren, gaat u naar de hoofdstad van Limburg: Maastricht. Deze bruisende stad ligt direct aan de rivier de Maas. Stap hier in een rondvaartboot en proef een Mestreechs blond of donker biertje in de stoombierbrouwerij: Brouwerij Bosch. Dagje shoppen? Roermond is met zijn outletcentrum het winkelwalhalla van Limburg!

Doen & zien in Limburg

Absoluut doen: het Drielandenpunt in Vaals bezoeken. Daar bent u in Nederland, en tegelijk in België en Duitsland. Geschiedenisliefhebbers reizen naar Hoensbroek met een van de oudste kastelen van ons land: Kasteel Hoensbroek. Ook ontdekken zij in Heerlen het Nederlands Mijnmuseum. Kinderen mee naar de camping in Limburg? Zet dan deze twee uitjes op uw lijstje: GaiaZOO in Kerkrade en attractiepark Toverland in Sevenum. Zin om uw sightseeing te combineren met een dagje compléte rust? In Valkenburg wordt u helemaal zen in spacentrum Thermae 2000.