Campings Afferden

Camping Afferden

Gaat u naar de camping in Afferden, dan kiest u voor een groene en rustige omgeving in het noordelijkste puntje van Limburg. Hier kunt u heerlijk wandelen, fietsen en dagtripjes maken naar nabijgelegen grotere steden. Op de camping in Afferden bevindt u zich op een ideale locatie, óók als u van watersport houdt. Afferden is namelijk een plaatsje aan de Maas en het ligt dicht bij de Kraaijenbergse plassen, waar u onder meer kunt kanoën.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Afferden bij Vacansoleil

Doen en zien in Afferden

Als u wilt genieten van de mooie omgeving, dan is een tripje met een rondvaartboot over de Maas zeker een aanrader. Op de camping in Afferden is overigens ook genoeg waterpret te beleven! De campings hebben sowieso een zwembad. Daarnaast bieden ze andere faciliteiten voor vermaak van jong en oud. Wilt u het optimale uit uw vakantie in Limburg halen, ga dan op verkenning in de mooie omgeving!

De omgeving van Afferden

Allereerst kunt u in de omgeving van de campings in Afferden heerlijk fietsen en wandelen. Ga bijvoorbeeld naar Nationaal Park De Maasduinen. Hier zijn ook uitdagende tochtjes voor kinderen, met leuke opdrachten tussendoor. Het park is te voet, met de fiets én mountainbike te doorkruisen. U ziet er allerlei dieren, wateren en door de historie van de plek zijn er zelfs nog hele oude kasteeltjes te spotten! Wilt u een grote stad bezoeken? Ga dan naar Venlo met het middeleeuwse centrum óf Duisburg in Duitsland. Duitsland ligt écht heel dichtbij. Als u wilt, kunt u er zelfs naartoe wandelen of fietsen. Voor een geweldige dag met de kinderen gaat u in eigen land naar Sevenum. Hoezo? Daar ligt het fantastische speel- en attractiepark Toverland!