Campings Alphen

Camping Alphen

Op uw camping in Alphen kunt u vakantievieren in twee landen: Nederland én België. Alphen is namelijk een plaats in Noord-Brabant (Nederland) tegen de Belgische grens aan. U bevindt zich op de camping in Alpen tussen de grotere steden Breda en Tilburg. Daar kunt u eenvoudig naartoe voor leuke activiteiten.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Alphen bij Vacansoleil

Camping Recreatiepark 't Zand

Alphen - Noord-Brabant - Nederland

Een echte familiecamping in het Brabantse land, maar ook op een steenworp afstand van de Belgische grens. Ontdek de prachtige omgeving en geniet van de leuke activiteiten en fijne voorzieningen op de camping.

Doen en zien in Alphen

In Alphen zelf vindt u rust en leuke pleintjes met terrasjes om lekker te genieten van een koffie, biertje, wijntje, lunch of diner. Tip: De Kloostertuin aan de Heuvelstraat. Gaat u naar de camping met uw kids? Zij vermaken zich uitstekend op de camping. Animatie, een speeltuin én genoeg zand aan de heldere recreatieplas. Dat wordt ravotten, kastelen bouwen en lekker spetteren! De actieveling kan nabij de camping in Alphen heerlijk wandelen, fietsen en mountainbiken.

De omgeving van Alphen

Shoppen? Ga dan naar de stad Tilburg of Breda. Ook Den Bosch en Antwerpen liggen vlakbij. Voor de kids? De grootste pretparken van Nederland natuurlijk! De Efteling én de Beekse Bergen. Beide superuitjes om uw verblijf op de camping in Alphen nog spectaculairder te maken.