at-kar.jpg

Campings in Karinthië

Camping Karinthië

Strijk neer op de camping in Karinthië, de zuidelijkste staat van Oostenrijk en laat u begroeten door een panorama van hoge bergen met altijd besneeuwde bergtoppen. In de dalen bevinden zich diverse grote meren, zoals de Ossiacher See, Wörther See, Weissensee en Millstäter See. Deze geven u in de warme zomers een heerlijke verkoeling en bieden volop watersportfaciliteiten. In de Oostenrijkse regio is zoveel te zien en te doen dat een langer verblijf op een camping in Karinthië absoluut noodzakelijk is, wilt u alles ontdekken en beleven.

Lees verder
Kies uit 4 campings in Karinthië bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Terrassencamping Ossiacher See

Ossiach - Karinthië - Oostenrijk

Aan een van de warmste meren van Karinthië. Leuk opgezet terrein met een natuurlijke beplanting en een eigen strand. Volop mogelijkheden voor een actieve vakantie.

Camping Am Waldbad

Dellach im Drautal - Karinthië - Oostenrijk

Schitterende camping in de zuidelijke Alpen, met onder andere een fraai zwembadcomplex met glijbaan en whirlpool.

Camping Ideal Camping Lampele

Ossiach - Karinthië - Oostenrijk

De Ossiacher See is een lekker warm Oostenrijks meer met een Italiaans sfeertje. De historische stad Villach ligt dicht bij. Speciaal voor kinderen is er de Lampele Kinder Club.

Camping Maltschacher See

Feldkirchen - Karinthië - Oostenrijk

Deze gemoedelijke camping met eigen strandje aan de Maltschacher See in het prachtige berglandschap van het zonnige Karinthië is een prima keus voor een actieve gezinsvakantie.