si.jpg

Campings in Slovenië

Camping Slovenië

Slovenië ligt tussen de imposante Alpen en de zonnige Adriatische Kust. Gaat u naar een camping in Slovenië? Dan gaat u kamperen in een van de groenste landen ter wereld. Een droomplek voor natuurfanaten, vanwege de diversiteit van het natuurschoon. U bevindt zich tussen de bergen, dichtbegroeide pijnboombossen, smaragdgroene meren, mysterieuze grotten én ontzettend lange en mooie zandstranden. Logisch dat buitenliefhebbers hier de tijd van hun leven hebben!

Wandel of fiets bijvoorbeeld door de ruige Julische Alpen en kano daar over de extreem heldere meren van de rivier de Soča. Ontdek het ongerepte bos van Rajhenav, in de buurt van de provincie Slovenië. Wilt u naar het strand? Daar bent u in no-time als u verblijft op een luxe camping in Slovenië aan de Adriatische Kust!

Lees verder
Kies uit 3 campings in Slovenië bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Terme Čatež

Čatež ob Savi - Slovenië - Slovenië

Camping vol superlatieven. Een uitgebreider waterpark vindt u nergens. Kinderen (vooral tieners) hebben het hier nog weken over! En de ouders over de luxe voorzieningen.

Camping Adria

Ankaran - Adriatische Kust (SL) - Slovenië

Aan de baai van Trieste, in een klein stukje Slovenië tussen Italië en Kroatië. Groot Olympisch zwembad naast de zee. Bezoek vanaf camping Adria Trieste en sfeervolle stadjes als Koper en Piran.

Camping Sobec

Lesce - Julische Alpen/Bled - Slovenië

Ruim opgezette camping in een lus van de Sava Dolinka-rivier op een paar kilometer van het bekende meer van Bled. Er is ook een leuk recreatiemeertje. Houdt u van volksdansen?