Campings Pineda de Mar

Camping Pineda de Mar

Tijdens een kampeervakantie op een camping in Pineda de Mar beleeft u zonder twijfel een gezellige tijd. U hoeft zich hier geen moment te vervelen. Het stadje Pineda de Mar is een van oorsprong Catalaans Vissersdorp. In het klein dorpje vindt u tal van leuke winkeltjes, lekkere restaurantjes, kleine steegjes, een gezellig plein, een levendige boulevard en een museum met boeiende grafische kunst. Winkelen, wandelen, culinair genieten, vanaf uw camping in Pineda de Mar kan het allemaal.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Pineda de Mar bij Vacansoleil

Camping Caballo de Mar

Pineda de Mar - Costa Brava - Spanje

Overdag lekker luieren op het grote strand langs de camping, daarna in het campingrestaurant uitgebreid eten op zijn Spaans, en 's avonds heerlijk flaneren over de boulevard.

Uw camping in Pineda de Mar ligt op een steenworpafstand van de Middellandse Zee. Struinen over de mooie strandboulevard, duiken in de zee, dobberen op een luchtbedje of juist actief bezig zijn tijdens het jetskiën, de stranden en de zee staan garant voor vele uurtjes zon- en waterplezier. Behalve zon, zee en strand leent de locatie van de camping aan de Costa Brava zich eveneens uitstekend voor bijvoorbeeld een bezoek aan Barcelona. Deze stad is prima met de trein te bereiken. Wandelen, mountainbiken, golfen of paardrijden behoren tevens tot de vele activiteiten die van uw vakantie op een camping in Pineda de mar een onvergetelijke vakantie maken.