es-cod.jpg

Campings Tarragona

Camping Tarragona

Eenmaal gearriveerd op de camping in Tarragona, weet u dat u een veelzijdige vakantie tegemoet gaat. Tarragona is één van de mooiste en interessantste steden aan de Costa Dorada in Noord-Spanje. De stad ligt direct aan de kust bij de Balearische Zee, tussen Barcelona en Valencia. Op de camping in Tarragona kunt u dan ook alle kanten op. Ver reizen is hier echter niet nodig, want op de camping geniet u al van allerlei faciliteiten, waaronder een heerlijk, verfrissend zwembad. De zee vindt u op loopafstand en in de stad Tarragona kijkt u uw ogen uit.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Tarragona bij Vacansoleil

Camping Torre de la Mora

Tamarit - Costa Dorada - Spanje

Pal aan het strand gelegen en stacaravans met uitzicht op zee. Een klein paradijs. Zeer gunstig gelegen ten opzichte van steden als Barcelona, Salou en Tarragona.

Camping Tamarit Beach Resort

Tamarit - Costa Dorada - Spanje

Verzorgde camping direct aan het strand. Met luxe stacaravans, glamping en staanplaatsen. Voor kids én u veel te beleven! Bezoek bijvoorbeeld het klimbos, Tarragona en Port Aventura.

Doen en zien in Tarragona

Tarragona is een historische plaats, waar de mooiste bouwwerken behouden zijn. Een aantal die u moet bekijken: de brug Puente del Diablo, het amfiteatre direct aan het strand voor de prachtigste kiekjes, de bekende Catedral Basilica Metropolitana Primada de Tarragona, en de geweldige boulevard bij Mediterranean Balcony. Dit zijn slechts enkele plekken die u moet gaan zien als u kampeert op de camping in Tarragona. Daarbij komen ook nog allerlei leuke dingen in de omgeving!

De omgeving van Tarragona

Bij een verblijf op de camping in Tarragona, biedt de omgeving van Tarragona tal van leuke uitjes in andere bekende badplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan Barcelona, waar u eindeloos kunt shoppen én bezienswaardigheden als La Sagrada Família kunt bekijken. Voetbalfan? Bezoek het stadion van FC Barcelona! Barcelona is overigens ook geweldig om op de fiets te ontdekken. Datzelfde geldt voor de directe omgeving van Tarragona. Zo kunt u bijvoorbeeld vanuit uw camping in Tarragona, met de kinderen op de fiets, naar het geweldige attractiepark PortAventura Park! Of fiets langs de rivier de Elbro, rijstgebied Ebro Delta of de Via Verde. Meer uitjes voor met de kids? De Calafell rodelbaan en zwemparadijs Aqualeon zijn echte aanraders! Beide dicht bij de camping in Tarragona.