cz.jpg

Campings in Tsjechië

Camping Tsjechië

Op minder dan 900km rijden vanaf Utrecht bent u al op uw camping in Tsjechië. Vacansoleil heeft campings in de omgeving van het prachtige Praag en het Reuzengebergte. De campings in de omgeving van Praag liggen op minder dan een half uur vanaf het centrum van Praag, de wereldstad die u zelfs per tram vanaf de camping kunt bereiken. Praag is één van de mooiste steden van Europa, gelegen aan de Donau en bekend om haar prachtige bruggen, gebouwen en pleinen. Daarnaast is Praag ook nog eens zeer betaalbaar, u kunt tegen een gunstige prijs culinair genieten van de lokale specialiteiten in één van de vele restaurants die de stad rijk is. Op de zonnige dagen bent u zo vanaf de camping op een terras op één van de vele pleinen in Praag waar altijd weer iets anders moois te ontdekken valt.

Lees verder
Kies uit 3 campings in Tsjechië bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping 2000

Januv Dul - Reuzengebergte - Tsjechië

Mooie camping aan de westkant van het Reuzengebergte met allerlei sportieve activiteiten. Zwembad, glijbaan, leuk terras. Goede uitvalsbasis voor trips naar Liberec en Praag.

Camping Sokol Praha

Dolní Počernice - Praag - Tsjechië

Perfecte plek voor een bezoek aan Praag. De camping ligt in een rustige buitenwijk vlak bij een bos met visvijver. U bent met bus, trein of tram in een paar minuten in het centrum.

Camping Praha Klánovice

Klánovice - Praag - Tsjechië

Groene camping met veel sportfaciliteiten voor jong en oud, en met de metro na 20 minuten uitstappen in het centrum van één van de interessantste steden van Europa.