Campings aan zee

Kamperen aan zee

Kamperen aan zee: u wordt wakker en hoort direct het geruis van de zee. Even ontbijten, zwemkleding aan, uw strandtas inpakken en op naar het strand! Voel het zachte zand onder uw voeten en zoek gemakkelijk verkoeling op. Uw kinderen? Die vermaken zich voortreffelijk met zandkastelen bouwen, elke dag opnieuw.

Campings direct aan zee en dicht bij zee

Kies uit de campings direct aan zee en dicht bij zee. Het zoekresultaat eenvoudig verfijnen, kan hier.

 

Kies uit 22 campings

Uitgebreid zoeken:

Camping Torre de la Mora

Tamarit - Costa Dorada - Spanje

Pal aan het strand gelegen en stacaravans met uitzicht op zee. Een klein paradijs. Zeer gunstig gelegen ten opzichte van steden als Barcelona, Salou en Tarragona.

Camping Adria

Ankaran - Adriatische Kust (SL) - Slovenië

Aan de baai van Trieste, in een klein stukje Slovenië tussen Italië en Kroatië. Groot Olympisch zwembad naast de zee. Bezoek vanaf camping Adria Trieste en sfeervolle stadjes als Koper en Piran.

Camping Bijela Uvala

Poreč - Istrië - Kroatië

Camping Bijela Uvala is een populaire camping met luxe voorzieningen die zeer in trek is bij families. Naast de mooie zwembaden is er ook nog het strand met een heldere Adriatische zee die uitnodigt tot duiken.

Camping Zaton Holiday Resort

Nìn - Dalmatië - Kroatië

Mooie camping direct aan het twee kilometer lange strand, tegenover de eilanden voor de kust van Zadar. Luxe zwembaden, jacuzzi. Het historische Nin ligt op een paar kilometer.

Camping Caballo de Mar

Pineda de Mar - Costa Brava - Spanje

Overdag lekker luieren op het grote strand langs de camping, daarna in het campingrestaurant uitgebreid eten op zijn Spaans, en 's avonds heerlijk flaneren over de boulevard.