ch.jpg

Campings in Zwitserland

Camping Zwitserland

Een beetje vreemde eend in de Europese bijt, want als een van de weinige landen is Zwitserland geen lid van de Europese Unie. Gaat u naar de camping in Zwitserland, dan gaat u zeker genieten van  de (panorama)rijtuigen van de Glacier-Express, Bernina Express en de Furka-Bahn; erg gewild bij toeristen. In een groot deel van het land is Duits de voertaal, maar er zijn belangrijke gebieden in het westen en zuiden waar Frans en Italiaans wordt gesproken. Op uw camping in Zwitserland kunt u vaak ook met Engels uit de voeten.

Lees verder
Kies uit 3 campings in Zwitserland bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Neuhaus Manor Farm AG

Interlaken - Berner Oberland - Zwitserland

Perfecte vakantieplek aan de Thunersee, dichtbij Interlaken. Mooi onderhouden camping met veel watersport op het meer en een groene ligweide. Ga bergwandelen en bezoek Bern.

Camping Simplonblick

Raron - Wallis - Zwitserland

Bijzonder mooi gelegen terrein met uitzicht op de Simplonpas. Mooi startpunt voor bergwandelingen, zoals naar Leukerbad en de Aletschgletsjer - de langste van Europa.

Camping Santa Monica

Raron - Wallis - Zwitserland

Leuke familiecamping met prima faciliteiten en veel aandacht voor de kinderen. Naast de camping vertrekt de kabelbaan voor een uitdagende wandeling in de bergen.