Betalen

Veelgestelde vragen - Betalen

Hoe kan ik mijn boeking (aan)betalen?

Boek je via onze website? Dan betaal je gemakkelijk en veilig via de betaalpagina van Ingenico, een online betaalservice die voor ons de betalingen uitvoert. Op deze manier bieden wij jou de mogelijkheid om jouw betaling te voldoen via IDEAL, Visa of Mastercard.

Boek je telefonisch? Dan ontvang je binnen 10 minuten na boeking een bevestiging via e-mail. Hierin vindt je dezelfde beveiligde betaallink.

Wens je liever te betalen door middel van een overschrijving, dan kan dit ook. Onderstaand vind je onze bankgegevens terug. Gelieve jouw boekingssnummer te vermelden als tekst in het vrije invulveld. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat jouw betaling direct wordt gelinkt aan jouw boeking.

IBAN : NL06 RABO 0157 5883 78
BIC code : RABONL2U
Begunstigde : Vacansoleil B.V.

Betaal ik een aanbetaling? Zo ja, hoeveel?

Als je meer dan 60 dagen voor jouw aankomstdatum boekt, kies je zelf of je nu alleen de aanbetaling of het volledige bedrag in één keer betaalt. De aanbetaling bedraagt 30% van de reissom. Daarnaast betaal je de reserveringskosten, de verplichte bijdrage Calamiteitenfonds en de premie van de eventuele afgesloten annuleringsverzekering.

Als de prijzen van jouw voorlopige boeking nog niet bekend zijn, betaal je een voorschot van  €300. Wanneer de prijzen bekend zijn, wordt dit bedrag verrekend met de definitieve aanbetaling van 30% van de totale reissom. Boek je binnen 60 dagen voor jouw aankomstdatum, dan betaal je het volledige bedrag in één keer. 

Wanneer betaal ik de tweede termijn?

Je betaalt de tweede termijn 60 dagen voor jouw aankomstdag. Wij sturen je tegen die tijd een e-mail met een betaalverzoek. In deze e-mail vind je een betaallink waarmee je gemakkelijk en veilig betaalt in de omgeving van Ingenico, een online betaalservice die voor ons de betalingen uitvoert. Als je binnen 60 dagen voor jouw aankomstdag boekt, betaal je het totale bedrag in één keer.

Krijg ik een bevestiging als mijn betaling door Vacansoleil is ontvangen?

Ja, je ontvangt na de verwerking een betalingsbevestiging in je mailbox. Jouw reispapieren worden 6 weken voor vertek per e-mail verzonden indien de betaling volledig voldaan is.