Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen - Betalen

Dien ik een aanbetaling te voldoen? Zo ja, hoeveel bedraagt deze aanbetaling?

Ja. De aanbetaling bedraagt 30% van de reissom. Daarbij komen nog de reserveringskosten, de bijdrage Calamiteitenfonds en de premie van de eventuele annuleringsverzekering.

Bij een voorlopige boeking waarvan de prijzen nog niet belend zijn, bedraagt de voorlopige aanbetaling €300. Zodra de prijzen bekend zijn wordt dit bedrag verrekend met de definitieve aanbetaling ter hoogte van 30% van de reissom. Daarbij komen nog de reserveringskosten, de bijdrage Calamiteitenfonds en de premie van de eventuele annuleringsverzekering.

Wanneer u binnen 6 weken voor vertrek boekt, vragen wij u om het totaalbedrag in één keer te voldoen.

Op welke manier kan ik de betaling voldoen?

Boekt u via onze website? Dan kunt u de (aan)betaling via iDEAL of creditcard voldoen.

Boekt u telefonisch? Dan ontvangt u via e-mail een boekingsbevestiging/factuur via e-mail. Hierin vindt u een betaalverzoek en een link naar de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank.

De aanbetaling bedraagt 30% van de reissom. Daarbij komen nog de reserveringskosten, de bijdrage Calamiteitenfonds en de premie van de eventuele annuleringsverzekering.

Ongeveer 8 weken voor uw vertrek ontvangt u via e-mail een betaalverzoek voor het restantbedrag.

Wanneer u binnen 6 weken voor vertrek boekt, vragen wij u om het totaalbedrag in één keer te voldoen. Boekt u via onze website, dan kunt u de betaling direct via iDEAL of creditcard voldoen. Boekt u telefonisch? Dan ontvangt u via e-mail een boekingsbevestiging/factuur via e-mail. Hierin vindt u een betaalverzoek en een link naar de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank.

Het rekeningnummer van Vacansoleil is 1575.88.378 ten name van Vacansoleil in Eindhoven.
IBAN-code: NL06 RABO 0157 5883 78
BIC code: RABONL2U

Gebruik alstublieft uw reserveringsnummer als betalingskenmerk.

Krijg ik een bevestiging dat de betalingen door Vacansoleil zijn ontvangen?

U ontvangt na verwerking van de aanbetaling een betalingsbevestiging. Indien de betaling in een keer wordt voldaan en/of de tweede betaling ontvangen en verwerkt is, worden de reispapieren per mail aan u verzonden. De reispapieren zijn dan tevens het bewijs van betaling.