Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen - Betalen

Moet ik een bedrag aanbetalen? Zo ja, hoeveel?

Boekt u eerder dan 60 dagen voor de aankomstdatum, dan vragen wij een aanbetaling. De aanbetaling bedraagt 30% van de reissom. Daarbij komen nog de reserveringskosten, de verplichte bijdrage Calamiteitenfonds en de premie van de eventuele annuleringsverzekering.

Bij een voorlopige boeking waarvan de prijzen nog niet bekend zijn, bedraagt de voorlopige aanbetaling €300. Zodra de prijzen bekend zijn wordt dit bedrag verrekend met de definitieve aanbetaling van 30% van de reissom. 

Boekt u binnen 60 dagen voor de aankomstdatum? Dan dient u direct het volledige bedrag te voldoen.

Wanneer moet ik de tweede termijn voldoen?

Dat is 60 dagen voor de geboekte aankomstdag op de camping. Tegen die tijd ontvangt u van ons een e-mail met een betaalverzoek voor het restantbedrag. In deze e-mail vindt u een betaallink waarmee u kunt betalen in de vertrouwde omgeving van uw eigen bank.

Wanneer u binnen 60 dagen voor aankomst boekt, dient u het totaalbedrag meteen in één keer te voldoen.
 

Op welke manier kan ik de betaling voldoen?

Boekt u via onze website? Dan kunt u de (aan)betaling via iDEAL of creditcard voldoen.

Boekt u telefonisch? Dan ontvangt u een boekingsbevestiging/factuur via e-mail. Hierin vindt u een betaalverzoek en een link naar de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank.

De aanbetaling bedraagt 30% van de reissom. Daarbij komen nog de reserveringskosten, de bijdrage Calamiteitenfonds en de premie van de eventuele annuleringsverzekering. Ruim 60 dagen voor aankomst ontvangt u via e-mail een betaalverzoek voor het restantbedrag.

Boekt u binnen 60 dagen voor de aankomstdatum? Dan dient u direct het volledige bedrag te voldoen.

Het rekeningnummer van Vacansoleil is 1575.88.378 ten name van Vacansoleil in Eindhoven.
IBAN-code: NL06 RABO 0157 5883 78
BIC code: RABONL2U

Gebruik alstublieft uw reserveringsnummer als betalingskenmerk.

Krijg ik een bevestiging dat de betalingen door Vacansoleil zijn ontvangen?

U ontvangt na verwerking van de aanbetaling een betalingsbevestiging. Indien de betaling in een keer wordt voldaan en/of de tweede betaling ontvangen en verwerkt is, worden de reispapieren per mail aan u verzonden. De reispapieren zijn dan tevens het bewijs van betaling.

Waarom ontvang ik een boekingsbevestiging met een andere betaallink?

In maart 2021 zijn we bij Vacansoleil overgestapt naar een nieuw reserveringsysteem. Zoals bij elke systeemwissel, zorgt dat voor enkele veranderingen. De communicatie over uw boeking ziet er voortaan wat anders uit dan u gewend bent. Dat geldt ook voor de betaallink in de e-mail met uw boekingsbevestiging. Als u klikt op de link, komt u direct terecht op de betaalpagina van Ingenico. Op deze manier bieden wij u de mogelijkheid om uw betaling op een makkelijkere manier te voldoen.