Over Vacansoleil

Veelgestelde vragen - Over Vacansoleil

Waarom kies ik voor Vacansoleil?

Vacansoleil is al 53 jaar dé campingspecialist van Europa. We hebben een aanbod van meer dan 550 topcampings op de mooiste bestemmingen in Europa. Hier kun je verblijven in luxe stacaravans en bungalowtenten - de modernste vloot van Europa, Glamping - luxe safaritenten en andere exclusieve accommodaties. Je komt aan wanneer je wilt, aangezien je zeven dagen per week kunt aankomen of vertrekken. Op veel van onze campings  zetten we onze eigen Vacansoleil-medewerkers in die altijd voor je klaar staan. Uiteraard testen we alle faciliteiten op de camping eerst zelf, van de zwembaden en de glijbanen tot de animatie en het restaurant. Alleen de beste en de leukste campings  nemen we op in ons aanbod. Zo weten wij zeker dat jij van een topvakantie gaat genieten!

Waarom is het belangrijk dat Vacansoleil lid is van ANVR/SGR?

Vacansoleil is aangesloten bij de ANVR omdat dit jou zekerheid en kwaliteitsgarantie geeft. Dit zijn belangrijke doelstellingen voor Vacansoleil. Daarom worden de ANVR-reizigersvoorwaarden (wederzijdse rechten en plichten) door Vacansoleil opgevolgd zoals deze zijn opgesteld in overleg met de Consumentenbond. Zo kom je als consument niet voor verrassingen te staan. Je boekt bijvoorbeeld volgens eerlijke voorwaarden, je geld is in goede handen, je reist veilig en verantwoord, je heb zekerheid bij klachten en te allen tijden staat kwaliteit voorop. Daarnaast beschermt Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) de vooruitbetaalde reisgelden van jou als vakantieganger. Alle reis-, verblijf- en vervoersovereenkomsten, met uitzondering van losse lijndiensttickets en huurovereenkomsten, zijn financieel gedekt door SGR.

In welke landen biedt Vacansoleil campingvakanties aan?

Vacansoleil biedt in 18 Europese landen campingvakanties aan. Deze landen zijn: Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, San Marino, Slovenië, Kroatië, Zwitserland, Oostenrijk, Hongarije, Tsjechië, Duitsland, België, Luxemburg, Nederland, Polen, Griekenland en Denemarken.

Kan ik mijn persoonlijke gegevens bekijken, aanpassen of verwijderen?

Ja, je kunt jouw bewaarde persoonsgegevens altijd inzien, aanpassen of verwijderen. Volgens de Europese privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) heet dit het recht op inzage, correctie, verwijdering en overdraagbaarheid van jouw gegevens. Als je meer wilt lezen over de AVG en hoe je jouw persoonlijke gegevens kunt bekijken, aanpassen of verwijderen, klik dan hier.

Hoe gaat Vacansoleil om met mijn privacy?

Wij hechten veel waarde aan veiligheid en jouw vertrouwen in onze organisatie. Als je een vakantie bij ons boekt, onze website bezoekt, je inschrijft voor onze nieuwsbrief of op een andere manier contact hebt met ons, dan gaan we zorgvuldig om met de persoonsgegevens die jij met ons deelt. Wij beveiligen jouw gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit is de Europese privacywet die van kracht is sinds 25 mei 2018. In deze AVG staan regels over hoe organisaties moeten omgaan met jouw persoonsgegevens. Deze gegevens kun je ten alle tijden inzien, aanpassen en verwijderen. Als je meer wilt lezen over de AVG en hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, klik dan hier.