Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen - Weer thuis

Kan ik een Vacansoleil-gids bestellen?

Vacansoleil heeft sinds 2016 geen brochures meer. Zo helpen we mee om de papierberg te verkleinen. Alle informatie over campings, accommodaties, animatieprogramma’s, aanbiedingen, boeken én inspiratie vindt u op onze website.

Heeft u toch nog vragen? Wij beantwoorden ze graag! Neem contact met ons op via de live-chat, 0900-9899 (€0,70 per gesprek) of het contactformulier.

Verloren voorwerpen

Indien u iets belangrijks bent verloren of vergeten op uw vakantiebestemming verzoeken wij u dit binnen 1 week na thuiskomst telefonisch bij één van onze medewerkers te melden. Voor de meeste kans op succes vragen wij u zoveel mogelijk kenmerken van het voorwerp te noemen, zoals merk, kleur, maat en eventuele andere specifieke kenmerken.

Waar kan ik terecht met eventuele vragen/opmerkingen naar aanleiding van mijn vakantie?

Wij horen graag hoe uw vakantie was. Na thuiskomst ontvangt u een e-mail met een tevredenheidsenquête. Wij zijn benieuwd naar uw mening. Wilt u iemand spreken? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen. Wij helpen u graag.

Is het mogelijk om al een reservering te maken voor het volgende jaar?

Ja, u kunt ook al reserveren voor volgend jaar.

Als er prijzen bij de verblijfsperiode staan, kunt u meteen boeken!
De aanbetaling bedraagt 30% van het totaalbedrag van de huursom. Hier komen nog de reserveringskosten, bijdrage Calamiteitenfonds en eventuele premie van uw reis- en annuleringsverzekering bij. Wij vragen u om de aanbetaling per ommegaande te voldoen.

Staan er nog geen prijzen bij de verblijfsperiode?
Dan zijn de prijzen voor de accommodaties op de betreffende camping nog niet bekend. U kunt dan wel een voorlopige boeking maken. Na uw boeking ontvangt u een bevestiging via e-mail. De voorlopige aanbetaling bedraagt €300. U ontvangt bericht als de prijzen bekend zijn. U beslist dan of u definitief wilt boeken. Wilt u boeken? Dan verrekenen we het bedrag met de definitieve aanbetaling (30% van de reissom). Annuleert u? Dan ontvangt u de voorlopige aanbetaling direct terug. Goed om te weten: een voorlopige boeking biedt u geen garantie op beschikbaarheid.

Uw boeking voor volgend jaar gratis wijzigen of annuleren
Uw boeking voor volgend jaar (2021) kunt u gratis annuleren tot en met 31 december 2020. Wij storten uw aanbetaling dan direct terug. Gratis eenmalig uw bestemming, camping, accommodatie en periode wijzigen kan tot en met 15 april 2021.