Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen - Weer thuis

Kan ik een Vacansoleil-gids bestellen?

Vacansoleil heeft sinds 2016 geen brochures meer. Zo helpen we mee om de papierberg te verkleinen. Alle informatie over campings, accommodaties, animatieprogramma’s, aanbiedingen, boeken én inspiratie vindt u op onze website.

Heeft u toch nog vragen? Wij beantwoorden ze graag! Neem contact met ons op via de live-chat, 0900-9899 (€0,70 per gesprek) of het contactformulier.

Verloren voorwerpen

Indien u iets belangrijks bent verloren of vergeten op uw vakantiebestemming verzoeken wij u dit binnen 1 week na thuiskomst telefonisch bij één van onze medewerkers te melden. Voor de meeste kans op succes vragen wij u zoveel mogelijk kenmerken van het voorwerp te noemen, zoals merk, kleur, maat en eventuele andere specifieke kenmerken.

Waar kan ik terecht met eventuele vragen/opmerkingen naar aanleiding van mijn vakantie?

Wij horen graag hoe uw vakantie was. Na thuiskomst ontvangt u een e-mail met een tevredenheidsenquête. Wij zijn benieuwd naar uw mening. Wilt u iemand spreken? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen. Wij helpen u graag.

Is het mogelijk om al een reservering te maken voor het volgende jaar?


Als er prijzen bij de verblijfsperiode staan, kunt u meteen boeken!
De aanbetaling bedraagt 30% van het totaalbedrag van de huursom. Hier komen nog de reserveringskosten, bijdrage Calamiteitenfonds en eventuele premie van uw reis- en annuleringsverzekering bij. Wij vragen u om de aanbetaling per ommegaande te voldoen.

Staan er nog geen prijzen bij de verblijfsperiode?
Dan zijn de prijzen voor de accommodaties op de betreffende camping nog niet bekend. U kunt dan wel een voorlopige boeking maken. Na uw boeking ontvangt u een bevestiging via e-mail. De voorlopige aanbetaling bedraagt €300. U ontvangt bericht als de prijzen bekend zijn. U beslist dan of u definitief wilt boeken. Wilt u boeken? Dan verrekenen we het bedrag met de definitieve aanbetaling (30% van de reissom). Annuleert u? Dan ontvangt u de voorlopige aanbetaling direct terug. Goed om te weten: een voorlopige boeking biedt u geen garantie op beschikbaarheid.

Uw boeking voor 2019 gratis wijzigen
U kunt 1x gratis uw bestemming, camping, accommodatie en periode wijzigen kan tot en met 15 april 2019.