Campings aan Italiaanse meren

Een campingvakantie aan een van de Italiaanse meren wordt gegarandeerd een groot succes. Het campingaanbod rondom de meren is groot. Groot, kleinschalig, druk of wat rustiger; het is er allemaal te vinden. Voor watersporters is het hier al helemaal een paradijs! Waterskiën, windsurfen, zeilen, zwemmen; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Maar u kunt ook op de culturele tour. In de merengebieden, en op korte afstand van de campings, liggen de mooiste steden en dorpen waar u kunt genieten van de authentieke sfeer en het heerlijke eten, natuurlijk.

Ontdek hier al onze campings aan de Italiaanse meren


Valle Romantica

Italië – Lago Maggiore
Vanaf deze camping kunt u te voet naar het Lago Maggiore en het centrum van Cannobio. Maar er rijdt ook ieder half uur een bus van de camping naar het centrum. Naast de camping stroomt een rivier waarin u heerlijk kunt zwemmen.

Europa Silvella

Italië – Gardameer
Europa Silvella ligt direct aan het Gardameer en heeft een eigen strandje waar u lekker kunt zonnen. Vanaf de pier duikt u zo het heldere water in. Het uitzicht vanaf de camping is prachtig en de zwembaden zorgen voor 100% waterpret!

Bella Italia

Italië – Gardameer
Grote camping met uitstekende faciliteiten, 5 zwembaden, een jacuzzi en waterglijbanen. Sirmione, Gardaland en operastad Verona liggen super dichtbij.

Baia Verde

Italië – Gardameer
In het rustige gedeelte rondom het Gardameer ligt de luxe camping Baia Verde. Geniet van prachtige auto- en wandeltochten in de omgeving en bij terugkomst op de camping van een hydromassage of een goed boek aan het zwembad.

Del Garda Village & Camping

Italië – Gardameer
Gelegen op 500 meter van het Gardameer, dus u kunt er vanaf de camping gewoon naartoe wandelen. In de omgeving zijn er genoeg mogelijkheden voor leuke en interessante dagtrips, zoals Verona en Venetië.

Campeggio del Garda

Italië – Gardameer
Unieke ligging, direct aan het Gardameer. Watersporten is hier uiteraard dé bron van vermaak. Dus zwemmen, zeilen, varen, waterskiën: de keuze is enorm. In de avond is het heerlijk slenteren door het gezellige dorpje Peschiera del Garda.

Lido Verbano

Italië – Lago Maggiore
Beleef het gemoedelijke sfeertje op camping Lido Verbano en ontdek de ontzettend diverse omgeving. Stresa? Milaan? Arona? Angera? Santa Ceterina del Sasso? Varese?

Sassabanek

Italië – Iseomeer
Luxe camping op een eigen (schier)eilandje in het Iseomeer. Alles draait hier om waterplezier, in de zwembaden en het meer. Iseo is een leuk stadje, Brescia is ook dichtbij.

Lago Maggiore

Italië - Lago Maggiore
De naam zegt al genoeg. Deze middelgrote familiecamping ligt direct aan het Lago Maggiore. Het is een geschikte bestemming voor jonge gezinnen door de kindvriendelijke, veilige strandjes. Maar ook tieners vermaken zich prima op de dansvloer.