Campings met een waterpark in Frankrijk

Voor een vakantie vol waterpret kiest u Frankrijk. Frankrijk is sowieso een topland voor vakantie. Veel natuur, boeiende steden, lekker eten en genoeg te zien en beleven. Strand? Dat is er ook. Voor waterpret hoeft u echter niet per se een regio aan zee uit te zoeken, want er zijn tal van waterparken in Frankrijk. Daarnaast zijn er veel campings die een eigen aquapark hebben. Direct na het ontbijt van de glijbaan roetsjen? Dat kan op deze campings, élke dag!


Waterparken in Frankrijk

Camping Domaine des Ormes - Frankrijk

De waterparken in Frankrijk zijn vaak enorm. Verschillende zwembaden, aparte kinderbaden met speeltoestellen, bubbelbaden om te relaxen, stroomversnellingen om doorheen te sjezen en spectaculaire waterglijbanen. Eén ding is zeker: elk aquapark in Frankrijk bezorgt iedereen waterpret!

Campings met een aquapark

Camping Le Pommier - Frankrijk

De leukste waterparken treft u gewoon op de camping. Er zijn namelijk tientallen campings met een aquapark in Frankrijk. Ga bijvoorbeeld naar de camping in de Dordogne, de Drôme, Bretagne of Languedoc-Roussillon. Elke camping heeft weer andere coole waterglijbanen in petto voor uw kids.


Een aquapark naast uw tent of stacaravan!

Het mooie aan een vakantie op een camping met waterpark is dat u meteen na het ontbijt naar het waterpark kunt. Bent u iets vergeten? Wilt u bij uw accommodatie lunchen of naderhand douchen? U bent er zo.

Kies uit de beste campings in Frankrijk mét aquapark.

campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 27,-), de bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en eventuele kosten ter plaatse die afhankelijk zijn van uw reisgezelschap (zoals lokale belastingen). De getoonde prijzen voor staanplaatsen zijn altijd gebaseerd op een verblijf van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Deze prijs is namelijk deels afhankelijk van de leeftijden van uw reisgezelschap. Het totaalbedrag voor uw vakantie ziet u in het reserveringsoverzicht van uw boeking voordat u tot definitief boeken overgaat.