Campings Dubrovnik

Camping Dubrovnik

Wilt u naar de camping in Dubrovnik, in Dalmatië? Goede keuze! Dubrovnik ligt aan de kust, in het zuidelijkste puntje van Kroatië. Ideaal voor een heerlijke strandvakantie! U vindt er naast strand ook natuur én mooie bezienswaardigheden. Zo wordt uw tripje naar Dubrovnik lekker veelzijdig.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Dubrovnik bij Vacansoleil

Doen en zien in Dubrovnik

Voor een relaxt dagje blijft u op uw camping in Dubrovnik. Uw kids hebben de tijd van hun leven met de animatie, de speeltuin en het zwembad. Ook u bloeit hier helemaal op. Alle benodigdheden heeft u binnen handbereik: uw luxe accommodatie, winkeltjes, een bistro, bedjes aan het zwembad én strandstoeltjes en parasols op het strand van het resort!

Wandelt u vanuit uw camping in Dubrovnik langs de kust van deze havenstad of gaat u ergens zitten voor een adempauze? Geef uw ogen dan eens goed de kost. Kijk uit over de zee en de groene schiereilandjes voor de kust. Nog meer genieten van mooie uitzichten? Maak een wandeling over de stadsmuren van Dubrovnik. Tip: vertrek in de ochtend en neem een flesje water mee, want er is weinig schaduw op deze muren. Hebben uw kids geen zin in verre wandelingen? Neem dan de kabelbaan van het oude centrum naar de top van de berg, genaamd Srd. Tot slot is een bezoek aan Trsteno Arboretum een must voor Game of Thrones-fans. Daar wandelt u door de botanische tuinen die te zien zijn in de tv-serie!

De omgeving van Dubrovnik

Verblijft u in Dubrovnik op de camping, dan kunt u eenvoudig met uw eigen auto eropuit in de omgeving. Rijd vanuit uw camping in Dubrovnik bijvoorbeeld naar de kustplaats Split. Maak daar een mooie tour door de stad, te voet of op de fiets. U komt langs allerlei mooie gebouwen: de Sint Domnius Kathedraal, de Jupiters Tempel en het Diocletian’s Paleis. In Split vindt u ook een grote en gezellige boulevard: Riva. Struin hier over de markt en geniet van een heerlijk hapje of ijskoud drankje op het terras. Het uitzicht maakt het vakantiesfeertje compleet. Wilt u de Kroatische natuur bewonderen? Maak een boottocht naar de nabijgelegen schiereilanden. Of rijd landinwaarts naar natuurpark prirode Biokovo, bij Makarska. Hier maken sportievelingen een erg gave mountainbiketour door de bergen!