Campings Sibenik

Camping Sibenik

Naar de camping in Sibenik betekent genieten in een heerlijk plaatsje, omringd door de helderblauwe Adriatische Zee. Het mooie van uw verblijf op de camping in Sibenik in de regio Dalmatië is het heerlijke zwemwater en een mooi strand direct bij uw camping! Daarnaast profiteert u van allerlei andere faciliteiten naast de deur, zoals een supermarkt, restaurant, beachbar, speeltuintje, wisselkantoor en zwembad. Ideaal voor een zorgeloze vakantie met uw kinderen. Animatie? Ja, dat is ook aanwezig op uw camping in Sibenik. En wilt u eropuit? Dan heeft u genoeg keuze in de stad én de omgeving.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Sibenik bij Vacansoleil

Camping Solaris

Sibenik - Dalmatië - Kroatië

Schitterende camping aan een binnenzee als onderdeel van een luxe resort, waar u van alle faciliteiten gebruik mag maken. Zee, strand, wellness, restaurants, groot sport-aanbod.

Doen en zien in Sibenik

Rondom uw camping in Sibenik is meer te zien en beleven. Bewonder de Sint Jacobuskathedraal, de Sint-Barbarakerk, het Sint Nicholas Fortress (in de buurt van winkelcentrum Dalmare) en nationaal park Krka. Ook het historische Dalmatian Ethno Village scoort punten bij bezoekers. Hier kunt u op uw gemak rondwandelen en ambachtelijk bereide producten proeven. Voor een te gekke rondleiding waarbij u grote roofvogels van héél dichtbij bekijkt, gaat u naar het Sokolarski Raptor Centre.

De omgeving van Sibenik

Op uw camping in Sibenik zit u top voor uitjes aan de Kroatische kust. Allereerst ligt de plaats dicht bij Split. Hier vindt u de mooiste stranden, een gezellige haven en oude gebouwen. Bent u met uw kids? Dan is het Bacvice-strand een aanrader. Dit ligt beschut en het water is ondiep. Voor een iets rustiger stranduitje, ook met voldoende schaduw, gaat u naar het Bene-strand.

Must sees in Split? Dat zijn onder meer het Paleis van Diocletianus en het stadspark Marjan. Ook de markten zijn leuk. Als u altijd al eens de wens heeft gehad om over een onbewoond eiland te wandelen, komt deze nu uit! Neem vanuit Sibenik de boot naar Nationaal Park Kornati. Dat bevindt zich op een groepje groene eilandjes, op nog geen 20 kilometer van uw camping in Sibenik. De eilandjes zijn een beschermd stukje natuur en er staat dus geen enkel huis op gebouwd. Bijzonder en prachtig om te zien!