Ga naar inhoud
Een vraag ? Mijn Favorieten

Camping Kvarner

Voer je verblijfsperiode in en kies uit 0 aanbiedingen
{{destination.text}}
Reizigers
{{calendarDateTitle[0]}} {{calendarDateTitle[1]}}
{{calendarDateTitle[0]}} {{calendarDateTitle[1]}}

Campings in Kvarner

Een reis naar de camping in Kvarner. Een reis naar een mild Mediterraan klimaat, verbluffende baaitjes, levendige en kleurrijke kustplaatsen, en indrukwekkende natuur. Kvarner is hét geheime vakantieparadijs van Kroatië. Terwijl het grote publiek naar de regio's Dalmatië en Istrië trekt, verkiezen de vakantiegangers die meer houden van een rustige vakantie aan de Adriatische Zee voor Kvarner. Daar vindt u landinwaarts de sierlijke plaatsen Rijeka, Opatija en Crikvenica. En in de buurt de top plekjes aan zee met even verderop het Učka Nature Park en het Risnjak National Park. De echte pareltjes zijn hier echter de betoverende eilanden Krk, Losinj, Cres en Rab. Krk is met een brug verbonden met het vaste land en de andere eilanden bereikt u eenvoudig met een veerboot.

Kamperen op de eilanden van Kvarner

Krkis het grootste eiland van Kvarner. Daarom is dit eiland middels een brug verbonden met het vaste land. Krkstaat bekend als ‘het gouden eiland' vanwege het fijne klimaat en de gouden stranden. Lošinj wordt ‘het wellnesseiland' genoemd. Waarom? Hier groeien wel 1200 verschillende aromatische en therapeutische kruiden. Met de 250 kilometer lange wandel- en fietspaden is dit eiland ook perfect voor vakanties met het hele gezin. Vanaf Lošinjkunt u via een brug naar het eiland Cres. U komt dan allereerst uit in het dorpje Osor. Al gauw ontdekt u dat Cres een eiland vol historie en culturele bezienswaardigheden is. Aanschouw de Venetiaanse gebouwen uit de 15e -en 16e eeuw en spot de zeldzame griffon gier. Tot slot het eiland Rab. Een magische plek. Een van de groenste eilanden in de Adriatische Zee. Begroeid met dennenbossen en aan de rand van het eiland buitengewone zandstranden.

Verbluffende natuur rondom uw camping in Kvarner

Uw camping bevindt zich dicht bij Mali Lošinj, de grootste plaats op het eiland Lošinj. U treft daar een adembenemend landschap met stevige pijnbomen en een ongerepte, turquoise zee. Ideaal voor een kampeervakantie met uw familie! Voor de ultieme strandervaring gaat u naar de baai Cikat. Neem uw waterschoenen mee en ontspan, zwem en geniet van de pure wereld om u heen. Bezoek Veli Lošinj, een klein vissersdorp 4 kilometer verderop. Verken de gezellige straatjes, neus in de winkeltjes en verwen uzelf aan het eind van de dag met een late lunch in de haven. Met een beetje geluk vangt u een glimp op van de dolfijnen die in de baai rondzwemmen en vlak boven het water door de lucht schieten.Zon, zee en strand in Kvarner

Een vakantie op de camping in Kvarner is een droom die uitkomt voor zon-, zee- en strandliefhebbers. Aan de kust van het vaste land, bij Rijeka, Opatija en Crikvenica, liggen uitstekende stranden aan de kristalheldere zee. De écht exceptionele stranden vindt u echter op de naastgelegen eilanden. Op het eiland Krkis dit het strand van Baška. Op Rab is het Paradise Beach waar u naartoe moet. Dat is een fijn zandstrand dat perfect is voor vakantie met kinderen. Op Lošinjwacht u een van de mooiste stranden van Kroatië, bij de baai van Čikat. Dit strand ligt verscholen tussen het pijnbomenbos en het heldere, blauwe water van de Adriatische Zee. Een prachtige plek om te zwemmen, watersporten te beoefenen of simpelweg te genieten van de zon die aan de horizon ondergaat terwijl u nipt van de tropische cocktail in uw hand.

Trips vanaf uw camping in Kvarner

Gaat u met uw gezin naar de camping in Mali Lošinj? Voor hen is van alles te beleven! Kleintjes hebben de grootste pret met het water van de rustige zee. Tieners dagen zichzelf uit met watersporten in de baaitjes. Natuurliefhebbers gaan het bos in of op ontdekkingstocht om dolfijnen te spotten. Avontuurlijke typetjes halen hun hart op in de omgeving en bekijken stuk voor stuk alle eilanden voor de rijke geschiedenis en cultuur. Dat laatste vindt u overigens ook eenvoudig in de buurt van uw camping in Kvarner. Twee tips: het Museum van Lošinj, Fritzi Palace, in Mali Lošinj. Met Italiaanse barok en moderne Kroatische kunst. En de boulevard van Lošinj, waar u souvenirtjes vindt!

Bekijk meer campings in Kroatië

Ons campingaanbod in Kvarner : de beste vakantieverblijven

Resultaten: 1 - 0 van 0 beschikbare aanbieding(en)
Chargement en cours
Chargement en cours