Campings Helden

Camping Helden

Naar de camping in Helden? Goede keuze! Helden is een mooi stukje van Limburg. Met het bos naast de deur hebben u en uw kinderen genoeg mogelijkheden! Als u verblijft op de camping in Helden, slaapt u zelfs midden in deze bossen. Zo komt u helemaal tot rust, terwijl u ook geniet van het gemak en de voorzieningen van uw camping. Een buiten- en binnenzwembad, speeltuin, dierenparkje en leuke vijver om met een vlot overheen te varen. Boodschappen doen in het bos? Ja, dat kan bij uw camping in Helden. Daarnaast is in deze plaats én in de omgeving van alles te beleven.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Helden bij Vacansoleil

Doen en zien in Helden

Helden ligt in Noord-Limburg, dicht bij de Maas. Uitstapjes naar dit water liggen bij uw verblijf op de camping in Helden dus ook in het verschiet. Maak bijvoorbeeld een boottripje over de Maas met Rederij De Veerman in Neer. Uiteraard is de bosrijke omgeving van Helden geweldig voor mooie wandel- en fietstochten. Tip: neem een route dwars door het bos of maak een tochtje langs de Maas.

De omgeving van Helden

Voor uitjes naar grotere steden gaat u naar Venlo of Roermond. Willen uw jonge en oudere kids meer waterpret beleven? Dan is Fun Beach in Panheel een aanrader. Kleine kinderen? Die vermaken zich gegarandeerd in het Aardbeienland in Horst. Dieren kijken en door diverse speeltuintjes razen, kan in Natur- und Tierpark Brüggen in het Duitse Brüggen net over de grens. Kortom: Helden is een topplaats voor vakanties met jonge en oudere kinderen én voor koppels die gek zijn op de natuur.