Campings Roggel

Camping Roggel

Bent u op de camping in Roggel? Dan bevindt u zich in één van de kleinste en rustigste kerkdorpen die Limburg heeft. Ideaal voor een campingvakantie, waarbij u totaal tot rust wilt komen. Genieten van de natuur kan bij de camping in Roggel uitstekend. Uiteraard ligt Roggel wel dichtbij steden, voor de dagen dat u na een ontspannen ontbijt op de camping eropuit wilt om te shoppen, cultuur te snuiven, steden te bezichtigen of met de kinderen het vermaak in Limburg wilt opzoeken. Doordat Roggel in Midden-Limburg ligt, kunt u vanuit de camping eenvoudig de boel rondom deze plaats gaan verkennen.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Roggel bij Vacansoleil

Camping De Leistert

Roggel - Limburg (NL) - Nederland

Groot complex met een enorm aanbod aan vakantieplezier. Zwembaden binnen en buiten, strand met speel- en roeivijver en een grote speeltuin. En Toverland ligt ook dichtbij!

De omgeving van Roggel

De camping in Roggel ligt heel centraal in Limburg. Dat betekent dat u snel en eenvoudig andere Limburgse plekjes kunt gaan ontdekken! Ga bijvoorbeeld winkelen in Roermond, waar ook een groot outlet ligt. Vaar over de rivier de Maas of vertrek in noordelijke richting en rijd zo’n 15 km naar Sevenum, waar attractiepark Toverland ligt. Kiest u voor de camping in Roggel voor de mooie natuur? Dan is Nationaal Park De Groote Peel een aanrader! Ook voor kinderen is dit een boeiend park, want er zijn allemaal activiteiten te doen!