Campings aan zee in Spanje


De mooiste campings aan de Spaanse kust

Wilt u lekker kamperen in Spanje en in no-time op het strand staan? Kies dan uw camping uit op Vacansoleil.nl!

Tal van top campings dicht bij het strand

Word wakker vlak bij de Spaanse kust. Voel de warme zonnestralen op uw gezicht en zet uw zonnebril op. U gaat een dagje naar het strand! Waar? Gewoon dichtbij. Uw camping ligt namelijk direct aan zee in Spanje.

Alle top campings die u hier ziet, bevinden zich super dicht bij het strand. Welke luxe camping kiest u?

Kies uit 7 campings in Spanje

Uitgebreid zoeken:

Camping Ametlla Village Platja

L'Ametlla de Mar - Costa Dorada - Spanje

Aantrekkelijke familiecamping tussen twee baaien, met een mooi uitzicht op zee. Tussen de rotsen bij het zandstrand is het goed snorkelen. De camping heeft een eigen duikschool.

Camping Torre de la Mora

Tamarit - Costa Dorada - Spanje

Pal aan het strand gelegen en stacaravans met uitzicht op zee. Een klein paradijs. Zeer gunstig gelegen ten opzichte van steden als Barcelona, Salou en Tarragona.

Camping La Torre del Sol

Miami Playa - Costa Dorada - Spanje

Schitterende camping in een van de mooiste delen van de Costa Dorada. Vlak bij Barcelona. Het is moeilijk kiezen uit het aantrekkelijke strand of het fraaie zwembad (met jacuzzi!).

Camping Caballo de Mar

Pineda de Mar - Costa Brava - Spanje

Overdag lekker luieren op het grote strand langs de camping, daarna in het campingrestaurant uitgebreid eten op zijn Spaans, en 's avonds heerlijk flaneren over de boulevard.

Camping Tamarit Beach Resort

Tamarit - Costa Dorada - Spanje

Verzorgde camping direct aan het strand. Met luxe stacaravans, glamping en staanplaatsen. Voor kids én u veel te beleven! Bezoek bijvoorbeeld het klimbos, Tarragona en Port Aventura.