it-rom.jpg

Campings Rome

Camping Rome

Een camping bij Rome is het ideale vertrekpunt om de hoofdstad van Italië te gaan ontdekken. Wat betreft historie en cultuur behoort Rome tot één van de belangrijkste steden. Kamperen nabij Rome is kamperen in één groot openluchtmuseum. Ook de Italiaanse regio Lazio waar de hoofdstad is gelegen, biedt vele mogelijkheden. Het mooie, authentieke binnenland, omgeven door pijnbomen en de uitgestrekte zandstranden waar de vele campings zich bevinden. Een vakantie op een camping in Rome staat garant voor heerlijk ontspannen, spetterend veel waterplezier en prachtige bezienswaardigheden.

Rome is een wonderschone stad met allerlei bijnamen. Liefhebbers van kunst, geschiedenis, architectuur en archeologie komen graag naar deze stad. De prachtige fonteinen, pleinen en natuurlijk het dwergstaatje Vaticaanstad met het beroemde Sint Pieterplein. Kamperen in de buurt van Rome, bijvoorbeeld op camping Fabulous of Pini Family Park betekent eveneens genieten van de meest lekkere pasta's, pizza's, espresso's en het traditionele Italiaanse ijs. Voor iedere kampeerder die op een camping nabij Rome staat, mag een bezoekje aan deze stad niet ontbreken.

Kies uit 1 camping in Rome bij Vacansoleil

Camping Fabulous

Rome - Rome/Lazio - Italië

Prima combinatie: luxe faciliteiten op de camping (zwembaden, restaurants, animatie) en de schoonheden van een van de mooiste wereldsteden vlakbij. Rome moet je beleven!