Vacansoleil Logo
Joint promotions

Joint promotions

  1. Over Vacansoleil
  2. Joint promotions

Wat doen wij aan joint promotions?

Met bijna 600 topcampings in Europa in ons aanbod en verkoopkantoren in 13 landen, is Vacansoleil een ideale partner om een joint promotion mee op te zetten. Wij zijn dan ook voortdurend op zoek naar interessante partners om een winkelactie of online actie te starten.

Doorgaans gaan wij een samenwerking aan op basis van gesloten beurzen. Hierbij wordt uitgegaan van de kracht van de eigen middelen. De actie(s) worden bij de doelgroep onder de aandacht gebracht middels onze wekelijkse e-mailnieuwsbrief, via een speciaal opgezette actiepagina op de website en onze social media kanalen.

Joint promotions: win-win situatie voor elke organisatie

Door het aangaan van een joint promotion profiteert iedereen: zowel de organisatie als de consument. Een actie zorgt ervoor dat de aandacht van de consument wordt gevestigd op een bepaald product. Een joint promotion is als het ware een extra cadeautje voor de klanten. Voor de organisaties zorgt het onder andere voor positieve imago-uitwisseling, deling van de kosten en zichtbaar aanwezig zijn op plekken waar je normaal misschien niet aanwezig bent.

Contact

Heeft u als organisatie interesse in een mogelijke samenwerking? Neem dan contact op met Alex Backers

E-mail: