it-sic.jpg

Campings op Sicilië

Camping Sicilië

Laat u verrassen tijdens een kampeervakantie op een camping op Sicilië. De meeste campings op dit schitterende Italiaanse eiland liggen vrijwel direct aan zee. U kunt zodoende zo vanaf de camping even een verfrissende duik in de zee nemen of lekker luieren op het strand. Maar ook voor allerhande watersporten zit u hier goed, want de meeste vakantie accommodaties liggen eveneens nabij een rivier, waaronder de Arena rivier. Of u nu houdt van dobberen in het water of op het water, de mogelijkheden vanaf uw camping op Sicilië zijn eindeloos.

Wat betreft stranden zit u goed op een camping op Sicilië. De stranden behoren met stip tot de mooiste van Europa. Het strand van Lido Tonnarella staat bekend als mooiste van Mazara. Het eiland leent zich uitstekend voor een prachtige rondreis langs al zijn natuurlijke schoonheid. Voorts is het aan te raden om een ritje naar de vulkaan Etna, een bezoekje aan de hoofdstad Palermo en een boottochtje naar de Eolische eilanden hoog op uw 'to do' lijstje te zetten. Uiteraard kunt u ook gewoon van de gezelligheid en alle faciliteiten op uw camping op Sicilië genieten.

 

Kies uit 1 camping in Sicilië bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Sporting Club

Mazara del Vallo - Sicilië - Italië

De naam Sporting Club zegt al voldoende. U kunt hier bijzonder sportief zijn, terwijl er voldoende tijd over blijft om Sicilië te verkennen. U moet echt naar de Etna toe.