pt.jpg

Campings in Portugal

Camping Portugal

Vakantieland van de fado, prachtige stranden en cultuurschatten. Op vakantie naar de camping in Portugal wordt met het jaar populairder, en dat is logisch. Er is immers meer dan genoeg te zien en te beleven. Prachtige stranden en adembenemende kliffen aan de algarve en indrukwekkende excursies in en rondom de steden Lissabon en Porto. De laatste staat natuurlijk bekend om de port. Deze moet u zeker ook proeven  in de oude wijk Ribeira langs de Douro kade. In Lissabon moet u een rit per oude tram of kabelbaan door de mooie binnenstad niet overslaan. 

Lees verder
Kies uit 7 campings in Portugal bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Orbitur Costa de Caparica

Costa de Caparica - Lissabon - Portugal

Camping aan de kust met een pad naar het zandstrand. Speelplaats voor kinderen. Ideale ligging voor een bezoek aan Lissabon. Prima verbinding via de grote brug over de Taag of met de pont.

Camping Turiscampo

Lagos - Algarve - Portugal

Mooi onderhouden camping met veel bloemen dichtbij de historische stad Lagos. Fraai zwembadcomplex met terras en prima restaurant. Gezellig zandstrand van Luz op amper 2,5 km.

Camping Saõ Pedro de Moel

Marinha Grande / Leiria - Costa de Prata - Portugal

Schitterend gelegen camping in het bos op een halve kilometer van het strand. Mooi kustgebied met baaien, bergen en stranden. Dichtbij ligt Leiria met zijn kasteel op een rots.

Camping Rio Alto

Póvoa de Varzim - Porto - Portugal

35 Km van het bekende Porto, maar ook Póvoa de Varzim is een gezellige plaats. Moderne camping met prima faciliteiten, vlak bij het zandstrand. U kunt naast de camping golfen.

Camping Angeiras

Angeiras - Porto - Portugal

Kleine familiecamping, 17 kilometer ten noorden van Porto. Prachtig gelegenmet de brede zandstranden op loopafstand.