sm-san.jpg

Campings in San Marino

Camping San Marino

San Marino is een klein dwergstaatje in Italië. Misschien minder bekend bij de vakantiegangers maar daarom niet minder aangenaam. Net als in Italië kunt u vanaf een camping in San Marino genieten van de prachtige, natuurlijke en schilderachtige dorpen en steden. Vanaf camping Centro Vacanze bent u zo in het historische centrum van San Marino-Stad. Deze middeleeuwse vestingstad heeft nog altijd een historisch centrum dat omringd wordt door vestingsmuren met de bekende torens en poorten. Naast alleen cultuur kunt u hier ook terecht in één van de gezellige cafeetjes of restaurants. Of u besluit na het winkelen lekker te genieten op één van de vele terrasjes.

Bij een bezoek aan San Marino-Stad hoort ook het bezoeken van de drie bekende kastelen op de berg de Monte Titano, die uitkijken over de stad. Andere steden die u vanaf de camping makkelijk kunt bezoeken en ook zeker de moeite waard zijn: San Leo en Ravenna. Ook een bezoek aan het strand behoort tot de talloze mogelijkheden van onze camping in San Marino, bekende Italiaanse kustplaatsen als Rimini, Riccione of Cattolica liggen op korte afstand van de camping. Zeker voor liefhebbers van het uitgaansleven is Rimini een aanrader. Een vakantie in San Marino heeft voor iedereen wat te bieden!

Kies uit 1 camping in San Marino bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Centro Vacanze San Marino

San Marino - San Marino - San Marino

Unieke camping op een unieke plek in het mini-staatje San Marino. Op de heuvel naast de stad, met een weids uitzicht op een geweldige natuur. Het strand van Rimini is op 15 km.