apulie-900x170.jpg

Campings in Apulië

Camping Apulië

Bent u op zoek naar een gevarieerde vakantie in de hak van de Italiaanse laars? Kies dan eens voor een camping in Apulië. Dit voor veel toeristen nog onontdekte gebied biedt alle ingrediënten voor een geweldige vakantie. Mooie zandstranden, ruige kliffen, barokke steden, indrukwekkende architectuur, lage heuvels en niet te vergeten culinaire hoogstandjes. Dit is het stukje Italië voor echte fijnproevers. In deze regio kunt u alle kanten op. Cultuur snuiven, verrassende fiets- en wandeltochten maken, lekker eten en bovendien is de kristalheldere zee nooit ver van uw camping in Apulië. Vacansoleil heeft de mooiste accommodaties voor u in het romantische Apulië geselecteerd. 

Lees verder
Kies uit 2 campings in Apulië bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping La Masseria

Gallipoli - Apulië - Italië

Prachtige familiecamping aan het kristalheldere water van de zee van Salento. Juweel van een zwembad, ideaal voor kinderen. Klasse faciliteiten, dicht bij het mooie vissersdorp Gallipoli.

Camping Capo Vieste

Vieste - Apulië - Italië

Romantisch Puglia. Een prachtige baai met fijn zandstrand en een surf- en zeilschool. Vooral de wat oudere jeugd ziet het hier wel zitten. Maar ook voor de kleintjes is er aandacht.