Campings aan het Iseomeer

Camping Iseomeer

Voor een geslaagde vakantie zit u in Italië goed. Kamperen kan overal, maar een camping aan het Iseomeer is een perfecte bestemming voor mensen die houden van rust en ruimte, evenals van natuur en cultuur. Midden in het meer ligt een eiland van 4,5 km² Monte Isola genaamd. Dit eiland steekt ongeveer 400 meter boven de waterspiegel uit. Niet voor niets staat de naam dan ook voor Bergeiland. Vanaf uw camping aan het Iseomeer heeft u een prachtig uitzicht op dit eiland. Een bezoekje per boot is dan ook een must tijdens uw verblijf.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Iseomeer bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Sassabanek

Iseo - Iseomeer - Italië

Luxe camping op een eigen (schier)eilandje in het Iseomeer. Alles draait hier om waterplezier, in de zwembaden en het meer. Iseo is een leuk stadje, Brescia is ook dichtbij.

Het Iseomeer leent zich prima voor verschillende watersporten zoals kanovaren, zeilen en windsurfen. In de buurt van uw camping ligt een mooi natuurreservaat waar u heerlijk kunt wandelen. Ook fraaie bouwwerken, waaronder het kasteel Oldofredi en de stenen piramiden Fate di Pietra mag u zeker niet overslaan tijdens uw verblijf. Bezoek de stad Brescia en vergeet het stadje Iseo zelf eveneens niet. Wilt u dit jaar de drukte ontvluchten en een prachtig stukje Italië ontdekken? Dan is een camping aan het Iseomeer een uitstekende keuze.